fx tv resmi dizi
4 BÖLÜM
RENK BÜYÜSÜ
1 sahne
Gama gezegeni
Giro ;Bombardo senden bişey isteyecem Bombardo neymişo Giro yok edemediğimiz dünya bilimden dolayı büyüyle bütün renklerinialmanı istiyorum sadece pembe kalsın ve böylecesine kızların şuçuzannedilecek ve kızlar ve erkekler arasında savaş çıkacak bizde okarışıklıktan faydalanıp İstanbula füze yollayıp istanbuldaki bebekipatlatıcaksınız Bombardo hemen ben renkoderi hazırlıyorum başkanım Girohadi utandırmayın beni
2 sahne
kardakya gezegeni
kraliçe Helen baş düşmanımızın gezegenini mademkurtardılar İstanbul daki alış veriş merkezleri Kardakya gelme büyüsüolacak böylecesine zenginleşip ütopyayı ele geçirebiliriz
3 sahne
Fesatya gezegeni
Kral 1 Fesat kraliçe Helenayla konuşur Helena kızımınbir dünyalıyla evlenmesini istemiyorum onun adıda Selena beni o buraya yolladı üç kız yüzünden onlar ortaya çıkardı KRAL 1 FesatSelinLeylaNazlının ailesini ve sevgililerini kaçırıp Galaktikagezegenine yollamasını ister
4 sahne
Oxford firuzağa okulu
OzanErdem Kırsal Kıvılcım kaçırılır Kemikus tarafından
5 sahne
aykar iş binası
ekrem işyerinden zülfikarı bile kaçırıp Ekremin işyerini yakar
6 sahne
kadıköy
Eda uyuşturucu mafyasının bombalı eylem yapıcağını anlayıp hemen onları sihirle bağlar bombayı imha eder sihirle
hemen polisi arar nerkoz ve adamlarının arabasında 20 ton uyuşturucu bulunur
Yağmur amir çok teşekkürler eda bu şuçluyu adalete teslim ettin diye ifaden için İstanbul il emniyet müdürlüğüne gelmen lazım
7 sahne
İstanbul il emniyet müdürlüğü çocuk şube
Eda onları arkadan ben bağladım
Volkan müdür bende vardım
8 Sahne
Devriye minübüsü
Volkan Müdür peri olduğunu biliyorum aileninde ama söz Suzana söylememsırrınız benimle sırdır
9 sahne
Aykar Malikanesi
Müstesna Aslı Kader kaçırılır ve evi yakarlar
10 sahne
Saman yolu galaksisi
renkoder dünyaya doğru ilerleme başladı
11 sahne
Kahin periye kırmızı alarm ve Edayada Eda pes artık Dünyaya üçlü saldırı
sahne 12
Venüs
Pakizenin kopyasıda o karışıklıklardan faydalanıp pakize ve ordusunu cezadan kurtarır
Sahne 13
Uzay
Eda ilk önce renkoderi sihirle yok eder sahne 14galaktika gezegeni Ceren Çilek Tuğçe Barış Atacan Cem Kaandakaçırılanları Galaktikadan kurtarırlar Selinleyla nazlının desteğiylebitirirler
sahne 15
Giro yine olmadı yine füze imha edildi yine Bombardoneyle imha edildi söylesem şaşarsınız Giro; neyle imha edildi Bombardo;Sihirle imha edildi Giro bizden güçlü gezegen varsa ve oda dünyanınyanındaysa bittik
4 bölümün sonu
- - - Ekleme - - -
bu dizinin saçı yokmu
- - - Ekleme - - -
cookies
- - - Ekleme - - -
yardım
4 BÖLÜM
RENK BÜYÜSÜ
1 sahne
Gama gezegeni
Giro ;Bombardo senden bişey isteyecem Bombardo neymişo Giro yok edemediğimiz dünya bilimden dolayı büyüyle bütün renklerinialmanı istiyorum sadece pembe kalsın ve böylecesine kızların şuçuzannedilecek ve kızlar ve erkekler arasında savaş çıkacak bizde okarışıklıktan faydalanıp İstanbula füze yollayıp istanbuldaki bebekipatlatıcaksınız Bombardo hemen ben renkoderi hazırlıyorum başkanım Girohadi utandırmayın beni
2 sahne
kardakya gezegeni
kraliçe Helen baş düşmanımızın gezegenini mademkurtardılar İstanbul daki alış veriş merkezleri Kardakya gelme büyüsüolacak böylecesine zenginleşip ütopyayı ele geçirebiliriz
3 sahne
Fesatya gezegeni
Kral 1 Fesat kraliçe Helenayla konuşur Helena kızımınbir dünyalıyla evlenmesini istemiyorum onun adıda Selena beni o buraya yolladı üç kız yüzünden onlar ortaya çıkardı KRAL 1 FesatSelinLeylaNazlının ailesini ve sevgililerini kaçırıp Galaktikagezegenine yollamasını ister
4 sahne
Oxford firuzağa okulu
OzanErdem Kırsal Kıvılcım kaçırılır Kemikus tarafından
5 sahne
aykar iş binası
ekrem işyerinden zülfikarı bile kaçırıp Ekremin işyerini yakar
6 sahne
kadıköy
Eda uyuşturucu mafyasının bombalı eylem yapıcağını anlayıp hemen onları sihirle bağlar bombayı imha eder sihirle
hemen polisi arar nerkoz ve adamlarının arabasında 20 ton uyuşturucu bulunur
Yağmur amir çok teşekkürler eda bu şuçluyu adalete teslim ettin diye ifaden için İstanbul il emniyet müdürlüğüne gelmen lazım
7 sahne
İstanbul il emniyet müdürlüğü çocuk şube
Eda onları arkadan ben bağladım
Volkan müdür bende vardım
8 Sahne
Devriye minübüsü
Volkan Müdür peri olduğunu biliyorum aileninde ama söz Suzana söylememsırrınız benimle sırdır
9 sahne
Aykar Malikanesi
Müstesna Aslı Kader kaçırılır ve evi yakarlar
10 sahne
Saman yolu galaksisi
renkoder dünyaya doğru ilerleme başladı
11 sahne
Kahin periye kırmızı alarm ve Edayada Eda pes artık Dünyaya üçlü saldırı
sahne 12
Venüs
Pakizenin kopyasıda o karışıklıklardan faydalanıp pakize ve ordusunu cezadan kurtarır
Sahne 13
Uzay
Eda ilk önce renkoderi sihirle yok eder sahne 14galaktika gezegeni Ceren Çilek Tuğçe Barış Atacan Cem Kaandakaçırılanları Galaktikadan kurtarırlar Selinleyla nazlının desteğiylebitirirler
sahne 15
Giro yine olmadı yine füze imha edildi yine Bombardoneyle imha edildi söylesem şaşarsınız Giro; neyle imha edildi Bombardo;Sihirle imha edildi Giro bizden güçlü gezegen varsa ve oda dünyanınyanındaysa bittik
4 bölümün sonu
- - - Ekleme - - -
bu dizinin saçı yokmu
- - - Ekleme - - -
cookies
- - - Ekleme - - -
yardım