SiHİRLİ ANNEM KORKU BÖLÜMÜNE 1 KALA

Damien Duff

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
31,008
Puanı
1,061
Web Sitesi
acadebi.com
fx tv resmi dizi

4 BÖLÜM

RENK BÜYÜSÜ

1 sahne

Gama gezegeni

Giro ;Bombardo senden bişey isteyecem Bombardo neymişo Giro yok edemediğimiz dünya bilimden dolayı büyüyle bütün renklerinialmanı istiyorum sadece pembe kalsın ve böylecesine kızların şuçuzannedilecek ve kızlar ve erkekler arasında savaş çıkacak bizde okarışıklıktan faydalanıp İstanbula füze yollayıp istanbuldaki bebekipatlatıcaksınız Bombardo hemen ben renkoderi hazırlıyorum başkanım Girohadi utandırmayın beni

2 sahne

kardakya gezegeni

kraliçe Helen baş düşmanımızın gezegenini mademkurtardılar İstanbul daki alış veriş merkezleri Kardakya gelme büyüsüolacak böylecesine zenginleşip ütopyayı ele geçirebiliriz

3 sahne

Fesatya gezegeni

Kral 1 Fesat kraliçe Helenayla konuşur Helena kızımınbir dünyalıyla evlenmesini istemiyorum onun adıda Selena beni o buraya yolladı üç kız yüzünden onlar ortaya çıkardı KRAL 1 FesatSelinLeylaNazlının ailesini ve sevgililerini kaçırıp Galaktikagezegenine yollamasını ister

4 sahne

Oxford firuzağa okulu

OzanErdem Kırsal Kıvılcım kaçırılır Kemikus tarafından

5 sahne

aykar iş binası

ekrem işyerinden zülfikarı bile kaçırıp Ekremin işyerini yakar

6 sahne

kadıköy

Eda uyuşturucu mafyasının bombalı eylem yapıcağını anlayıp hemen onları sihirle bağlar bombayı imha eder sihirle
hemen polisi arar nerkoz ve adamlarının arabasında 20 ton uyuşturucu bulunur
Yağmur amir çok teşekkürler eda bu şuçluyu adalete teslim ettin diye ifaden için İstanbul il emniyet müdürlüğüne gelmen lazım

7 sahne

İstanbul il emniyet müdürlüğü çocuk şube

Eda onları arkadan ben bağladım
Volkan müdür bende vardım

8 Sahne

Devriye minübüsü

Volkan Müdür peri olduğunu biliyorum aileninde ama söz Suzana söylememsırrınız benimle sırdır

9 sahne

Aykar Malikanesi

Müstesna Aslı Kader kaçırılır ve evi yakarlar

10 sahne

Saman yolu galaksisi

renkoder dünyaya doğru ilerleme başladı

11 sahne

Kahin periye kırmızı alarm ve Edayada Eda pes artık Dünyaya üçlü saldırı

sahne 12

Venüs

Pakizenin kopyasıda o karışıklıklardan faydalanıp pakize ve ordusunu cezadan kurtarır

Sahne 13

Uzay

Eda ilk önce renkoderi sihirle yok eder sahne 14galaktika gezegeni Ceren Çilek Tuğçe Barış Atacan Cem Kaandakaçırılanları Galaktikadan kurtarırlar Selinleyla nazlının desteğiylebitirirler

sahne 15

Giro yine olmadı yine füze imha edildi yine Bombardoneyle imha edildi söylesem şaşarsınız Giro; neyle imha edildi Bombardo;Sihirle imha edildi Giro bizden güçlü gezegen varsa ve oda dünyanınyanındaysa bittik
4 bölümün sonu

- - - Ekleme - - -

bu dizinin saçı yokmu

- - - Ekleme - - -

cookies

- - - Ekleme - - -

yardım

üyelerden kimse yokmu sadece misafirler var neden böyle oldu fks

- - - Ekleme - - -

yeter şimdi uççam cookies yardım

cookies post: 1377535' Alıntı:
Olumuş bnce ama yarınki bölüm daha güzel olur gibime gelio :)

sihirli annem cumartesi yok yoğun istek gelirse 5 güne çıkartırım ama en iyisi 2 hafta üç gün idare etsin

@pompy güzelleşmiş bu bölüm bakalım korku bölümü nasıl olacak :)

Son düzenleme:
Cocuklarduymasin takas kvp xainter ruzgargulu Dr who onur-35 sokak sanatı büyük korku pazar sihirli annemde

Sihirli annem baya mertebe atlamış...ben böyle bilmezdim sihirli annemi...

Selena Arka sokaklar Sihirli annem baya bir birine karıştırmışsın ama Komedi bakımında güzel olmuş tebrikler baya güldüm çünkü..:D

Defne foster'ı canlandırdığı karakteri dizide işlemen çok güzel...Severdim Eda'yı...:(