Sibel Kekilli Hollywood Reporter'a Konuştu!

yatutarsa

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
13,228
Puanı
1,060

Yönetmenliğini Fatih Akın'ın üstlendiği "Duvara Karşı" filmiyle oyunculuğa başlayan ve en son dünyanın en iyi dizileri arasında gösterilen "Game of Thrones (Taht Oyunları)"da önemli bir karakteri canlandıran Türk asıllı Alman oyuncu Hollywood Reporter dergisine konuştu.

Vatan Gazetesi'nde Hollywood Reporter'a dayandırılan habere göre, Sibel Kekilli için Tyrion Lannister karakterini canlandıran Peter Dinklage ile çalışmak farklı bir deneyim olmuş. Ayrıca Kekilli, Dinklage ile oynamayı karşılıklı bir paslaşma olarak gördüğünü ve onunla birlikte olduğu sahnelerde rol yapmayı unuttuğunu dile getirdi.

@OzaN @xemrexxx @Forumdash @Bully @destere @sokak sanati @RüzgarGülü

Son düzenleme:
Güzel oynuyor.
iyi yere kapak atmış valla
GOT`da oynamak büyük şans..

Cidden iyi bir oyuncu olduğunu diziyle kanıtladı ve iyi oyuncuyum diye dünyanın parasını isteyenlere taş attı

Bu dizi Dünyanın en iyi dizileri arasında üst sıralarda gösteriliyorsa Vadi artık hangi konumdadır bilemem tüm dizilerin en tepesidir

Bu kadını sevmiyorum türk dizileri varken gitti yabancı ülkelere

Game Of Thrones'ta Sibel Kekilli'nin diziye tam katıldığı yerde bırakmıştım. 8'in mi yoksa 9'un mu son kısmında katılmıştı ve orda kalmıştım.

Bu dizi Dünyanın en iyi dizileri arasında üst sıralarda gösteriliyorsa Vadi artık hangi konumdadır bilemem tüm dizilerin en tepesidir

Bu kadını sevmiyorum türk dizileri varken gitti yabancı ülkelere
bunu pompy açıklar anca

peter dinklage için önceki dizisine de başlıcam bu gidişle