Sibel Can Ekranlara Geri Dönüyor!

Tamam ama Bülent Ersoy başarılı oldu, Volkan olamadı ama Bülent Ersoy başarılı oldu. İlk 10'daydı çoğu zaman Show TV'de. Reytinglere bak bence istersen. :)

Ferhat Göçer Show'dayken ilk 5 ve ilk 10'daydı çoğu zaman. Ve Fox'ta aldığı oranları 5'e 6'ya katlıyordu. :)

7 BIRI BANA GELSIN [NET] SHOW5.1013.90
Benim demek istediğim noktayı anlamadın, Ferhat Göçer'in de zamanı da geçti. Ali Biçim ve Nilgün Belgün gibi şov yapılamayacak isimlerle çalışıyor Fox. Sen çok seviyorsan bilemem ama ben geçen gün baktığımda Ali Biçim Beyaz'ı taklit ediyor her yönüyle. Farklılık diyorsun ya, Fox'a göre evet büyük bir farklılık. :A Ama Fox yıllardır yayınlıyor ve başarılı olamıyor.

Show TV'nin başarısız olduğu Volkan Konak oldu ama o da yanlış zamanda başladı. 2010'da zirveye oynuyordu program. :)

Eski Show'da alıyorsa alıyordur o reytingleri Ferhat Göçer. Şimdiki show eski show'un ahı gitmiş vahı kalmış hali. Yani şimdiki Show'da yayınlansa Ferhat göçer Fox'takini geçemez.:D

Benim dediğimin çıkış noktası bol şarkılı bol türkülü programların artık iş yapmadığıydı. Bülent Ersoy ve Volkan Konak'da böyle bir program yapıyordu. Sibel Can'da böyle bir eşy yapacağı için tutmaz dedim. Sen Fox'uma karıştın.:A

bu kadinin sesi cok guzel kendiside gencken cok guzeldi simdide hos