Sia - Elastic Heart | 2015 Klip

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

bazinga

Konu Sahibi
Admin
Reaksiyon puanı
51,771
Puanı
1,060
Web Sitesi
izleryazar.com
thumbnail_1420653031.jpg

"Chandelier" şarkısı ile 2014'e damgasını vuran ve kariyerinde büyük bir çıkış yakalayan Sia, merakla beklenen yeni klibini albümün ilgi gören şarkılarından olan Elastic Heart'a çekti.

Yönetmenliğini Daniel Askill ile birlikte kendisi üstlenen Sia, yine Chandelier ile yakın konseptte bir klibe imzasını attı ama bir farkla... O fark ta şu Chandelier klibinde yer alan Maddie Ziegler'e bu kez Shia LaBeouf da eşlik ediyor.

İşte Sia'nın yine olay olması beklenen yeni klibi:

Edit: Önce silecektim aslında ama her baktığımda kınayım kendimi diye kalsın şu edit kelimesi. :)

Son düzenleme:
Şarkıyı birkaç hafta önce dinlemiştim ve hatta telefonuma bile indirmiştim. Özellikle çalan müziği çok değişik ve farklı, en çok onu beğenmiştim. Sia'nın sesi zaten müthiş, huzur veriyor insana. :X
Klip'te yine Maddie'nı kullanmasını beğenmedim, ayrıca Chandelier'e göre daha sıkıcı bir klip olmuş. Keşke daha farklı birşey deneseydi.

Şarkı Chandelier kadar olmasa da güzel, klip ise harika. :)

Şu ana kadar 235 bin like almış, sadece 14 bin dislike var. Yüzdeye vurunca harika bir oran çıkıyor. :):)

Yakın zamanda ki Blank Space gibi oldu, yorumumu değiştiriyor ve büyük oynuyorum.

Müzik efsane olmuş, klip ise yeni akımın habercisi, listeme alır selamlarımı sunarım. Şarkı harika. İnanılmazdan daha yüksek kelime bulamadım şuan. Çok sağlam.

Shia LaBeouf ise çok yakışmış role, tam adamını bulmuşlar.

İlk izleyişlerimde yorum yapmamam gerekiyor sanırım.

Sia iyi bir kitle edindi. Bir sanatçının sadece sesi ve şarkılarıyla böyle ilgi görmesi büyük başarı. Ben de kendisinin büyük bir hayranıyım. :)
Klip 2 güne 21 milyon izlenme ile çok iyi bir giriş yaptı. :Z Umarım bu ilgi devam eder.

Birkaç izleyişten sonra klipi de baya sevdim. İlk izlediğimde kötü gibi duruyordu ama cidden iyi olmuş.

Klip 8. gününün sonunda 50 milyon izlenmeyi geçti. :Z

Sia fanı olmama ramak kaldı. Tarzı, duruşu, müziğinden başka hiç malzeme vermemesi ve o mükemmel sesi..
Elastic Heart çok sağlam bir şarkı olmuş gerek sözü gerekse bestesiyle. Klibine diyecek söz yok, Sia müzik dünyasına 'klip böyle yapılır!' diye haykırıyor resmen. Shia LaBeouf ve Maddie harikalar. Klibin hikayesi bana daha çok Sia'nın babasıyla olan ilişkisini anlatıyor gibi geldi, tam da emin olamadım ama. (Zaten pek mümkün olmuyor :F)

Sia fanı olmama ramak kaldı. Tarzı, duruşu, müziğinden başka hiç malzeme vermemesi ve o mükemmel sesi..
Elastic Heart çok sağlam bir şarkı olmuş gerek sözü gerekse bestesiyle. Klibine diyecek söz yok, Sia müzik dünyasına 'klip böyle yapılır!' diye haykırıyor resmen. Shia LaBeouf ve Maddie harikalar. Klibin hikayesi bana daha çok Sia'nın babasıyla olan ilişkisini anlatıyor gibi geldi, tam da emin olamadım ama. (Zaten pek mümkün olmuyor :F)
Ben baya hayranıyım artık, seni de Sia Fun Club'a beklerim. :Z

Daha önce birkaç konserde de seslendirmişti görmüştüm, kendi yorumuyla da çok iyi. :X
Keşke daha önceden böyle kendisi imzalı şarkıları seslendirseydi. Cidden kadın dış görünüşün sanatda önemli olmadığını ve sesiyle de büyük bir hayran kitlesi oluşturabileceğine bir kez daha kanıtladı. Büyük tebrikler. [HASHTAG]#SiaElasticHeart[/HASHTAG]

@OzaN senin de hayranı olduğunu bilmiyordum. Böyle kaliteli bir sesin forumumuzda da ilgi görmesi çok güzel. :X

Daha önce birkaç konserde de seslendirmişti görmüştüm, kendi yorumuyla da çok iyi. :X
Keşke daha önceden böyle kendisi imzalı şarkıları seslendirseydi. Cidden kadın dış görünüşün sanatda önemli olmadığını ve sesiyle de büyük bir hayran kitlesi oluşturabileceğine bir kez daha kanıtladı. Büyük tebrikler. [HASHTAG]#SiaElasticHeart[/HASHTAG]

@OzaN senin de hayranı olduğunu bilmiyordum. Böyle kaliteli bir sesin forumumuzda da ilgi görmesi çok güzel. :X
Çok hayranı sayılmam Chandelier öncesinde doğru düzgün tanımıyordum bile ama dinlediğim şarkılarını seviyorum. Dolayısıyla kendisini de sevmiş oluyorum git gide. :):)

205.221.914 olmuş.

Son günlerde dinlemiyorum pek ama bu şarkı da Chandelier kadar olmasa da baya ilgi gördü. :)

Yalnız bizim müzik kanallarında hiç yayınlanmadı galiba klipten dolayı?

205.221.914 olmuş.

Son günlerde dinlemiyorum pek ama bu şarkı da Chandelier kadar olmasa da baya ilgi gördü. :)

Yalnız bizim müzik kanallarında hiç yayınlanmadı galiba klipten dolayı?
Birkaç gün önce baktığımda 197 milyondu, 200 milyonu geçince yazmayı düşünüyordum ama unutmuşum. :D
Zamanla 350 milyonu geçer. :X

Klip'te ne var ki anlamadım, sizin kanallar da herşeye sakıncalı diyor. :D