Sia - Chandelier (2014)

Forumdash

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
40,339
Puanı
1,060
Söz yazarlığıyla birçok başarılı sanatçıların şarkılarında imzası bulunan ve David Guetta'nın "Titanium" şarkısındaki vokalliğiyle de adındandan söz ettiren Sia'nın yeni albümü olan "1000 Forms for Fear"dan ilk video klibi "Chandelier"e çekildi. Video klip yönetmenliğine de el atan sanatçinin video klibindeki dansçı ise Lifetime'mın reality programı olan "Dance Moms" ile adını duyuran Maddie Ziegler eşlik ediyor.

Bu şarkının ilk önce audio'su sonra lyric'i çıktı şimdide klibi. Ama hala eskitemedim şarkıyı :X Bu arada klibi beğnmekle beğenmemek arasında kaldım😕

Ömrümde böyle güzel dans eden çocuk görmedim.:)
Şu şarkıyı Rihanna veya Britney söylese geberirdiniz ya kahrolsun popülerizm işte. :))

En beğendiğim şarkılardan birisi. :bhr: Lirik videosu 1 ay falan önce yayınlanmıştı ve çok beğenmiştim.Klipi de gayet güzel olmuş. :)

Söz yazarlığıyla birçok başarılı sanatçıların şarkılarında imzası bulunan ve David Guetta'nın "Titanium" şarkısındaki vokalliğiyle de adındandan söz ettiren Sia'nın yeni albümü olan "1000 Forms for Fear"dan ilk video klibi "Chandelier"e çekildi. Video klip yönetmenliğine de el atan sanatçinin video klibindeki dansçı ise Lifetime'mın reality programı olan "Dance Moms" ile adını duyuran Maddie Ziegler eşlik ediyor.

hem kulağa hem göze hitap ediyor :) bundan iyisi şamda kayısı :)

Klip 6 mayısta yayınlamış ve şu an izlenme sayı 20 milyona ulaşmış.Ben daha fazla ilgi görmesini isterdim. :(

Klip'in izlenme sayı bir kaç haftadır hızla artış yaşıyordu ve sonunda 100 milyonu geçti. :)

4-5 gün oldu müziği dinleyişim baktığımda 195 milyondu, hala yüksek bir ivmede. :)

Gelmişken 1-2 coverini paylaşayım. :D

Forum İstatistikleri

Konular
176,179
Üyeler
8,558
Son Üye
esdil21