Show'da Karar Anı ! Diziler Yayından Kaldırılıyor mu ?

Suskunlar Pazar yükselemezse işi zor. Diğer üç dizi yine idare ederler ama durumları çok iyi değil. Pis Yedili epey iyiydi ama o da düşüşe geçti totalde. (A/B'de bu hafta yükseldi ama bu yükselişin kalıcı olacağını sanmıyorum.)

suskunların şansı yok en kısa sürede kaldırılır

Emirin yolunu alsın FOX baska bısey ıstemem .:

Show un tek yapması gereken parasını toplayıp Vadinin Eski Bölümlerini Hergün Yayınlamak.Kurtlar Vadisinden Kurtlar Vadisi Pusuya Kadar.

Eğer Show My Man Can'i tutturabilirse bir anda 2.,3. kanal durumuna çıkabilir. Program tutarsa muhtemelen dizilerin çoğunu bitirip programı her gün yayınlayaacktır...

Yeni programı tutsa bile ancak 4. kanal olur. Ayrıca ben tutacağını sanmıyorum. Show Tv kaç kez Kanal D`nin yapımlarının çakmasını yaptı ama hiç biri tutmadı. Acunun çakması bitti, şimdi BBEB`in çakmasını deniyorlar

Aynen.Bu arada bence Fatih projesi iptal olacak baksanıza fiyat indirtiyorlar, Fatih bütçesi yüksek bir dizi olacak.

O yüzden dua edelim tutmasın.

İlk başta hafta içi her gün yayınlamayı düşünmüş Show, yapımcıların dizilerini bitireceğini umut etmiş ama onlar bitirmeyince pazartesi-perşembe olarak karar vermiş.
Yine de eğer tutarsa 1-2 dizi anında bitirilebilir...

Tutacak bence , iddialı görünüyor, BBEB çok iddialı değil ama sempatik, reytingi İlker Ayrık'a borçlu. Bu program da inandırıcı olabilirse uçabilir her gün...

Ben BBEB'in zarar görmesini istemem, o programı seviyorum, ona zarar vermeyecekse tutabilir.
Ama tutarsa BBEB'i düşürebilir.

Program günlük 5 reyting falan alırsa iyi bir sıraya gelebilir diye düşünüyorum... Ama Show 4'e de razı olur...

Program Show için çok uygun, maliyeti düşük...

usturaya dokunmasınlar gerisini çöpe

- - - Ekleme - - -

Fikrine Saygım Var
Ama Bu Söz Konusu Bile Değil .

söz konusu bile mi değil eminmisin aldığı reytinglerle devam etmesi imkansız günü değişti orda da olmazsa kesin bitecek