Show'da Karar Anı ! Diziler Yayından Kaldırılıyor mu ?

endgame

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
15
Puanı
259
Ekonomik sıkıntı içinde olan Show'un dizilerini yayından kaldırıp kaldırmayacağı merak ediliyordu.

Show Tv Genel Müdürü Haluk Şirin dizilere para yetiştiremediği için tüm yapımcıları tek tek aradı ve "Ya %25-30 indirim yapın ya da bitirelim" dedi.

Show'un bu talebini tüm yapımcılar kabul etti, şu an yayında olan Ustura Kemal, Pis Yedili, Suskunlar ve Emir'in Yolu %30'a varan indirimlerle devam kararı aldı.

Pis Yedili ve Ustura Kemal'i de kaybedecek bu gidişle

Kabul ettiklerine göre şimdilik transferi düşünmüyorlar ya da vakit kazanmaya çalışıyorlar...

Bir tek Fox var sanırım bu dizileri alabilecek ama o da sıkıntıda biraz...

Kabul ettiklerine göre şimdilik transferi düşünmüyorlar ya da vakit kazanmaya çalışıyorlar...

Bir tek Fox var sanırım bu dizileri alabilecek ama o da sıkıntıda biraz...

FOX, alırsa sadece Pis Yedili'yi alır. Ustura Kemal transfer olmaz Süreç Film'in başka dizisi kalmadı

Yazık oluyo show a

show tv nin dizilerin ab si parlak değil aldıgı reklam gerileri düşük olduğunu açık.. başka kanalda almaz zati

usturayı kimse almaz emiri yolu nu da gün değişimind eya kanal değişiminde ikisi de biter

Pis Yedili Showun en büyük kozu. Kaybederse iyice batar

Pis Yedili en büyük koz ama totalde 5 , abde 4 alıyo o da böyle düşmeye devam ederse yandı Show Tv

Ustura Atv Geçebilir
Suskunlar Stara
Pis Yedili Fox'a

Kanalı Kapatırız Sonra

- - - Ekleme - - -

usturayı kimse almaz emiri yolu nu da gün değişimind eya kanal değişiminde ikisi de biter

Bence Ustura Bitmez En Kötü Oda En Kötü Sezon Finaline Kadar Show Tv de Devam Eder Sonra Atv Gider

Pis 7li bitsin.Gani Hani baba-kız hikayesi yazacadı noldu? Onu boşuna mı bekliyorum?

Suskunların Sosyal Medyası bitti reytingleride düşük.Pazar günü iyice dibi görecek.
Yakında kalkar yayından.Pis Yedili var sadece kanal değiştirebilecek onuda alan olacagını sanmıyorum.

- - - Ekleme - - -

Suskunların Sosyal Medyası bitti reytingleride düşük.Pazar günü iyice dibi görecek.
Yakında kalkar yayından.Pis Yedili var sadece kanal değiştirebilecek onuda alan olacagını sanmıyorum.

Star alsın bence Pis Yediliyi. Zaten şu an kaliteyi unutmuş durumda

Show ne hallere düştü

- - - Ekleme - - -

Show ne hallere düştü

Elveda Show

Showun en büyük kozu Ali Kırca ile Ana Haber

ben olsam show un yerinde, istavritle, pis yediliyi yayınlamak için yapımcılardan üste para isterdim.. bu dizilere para vermek akıl işi değil
)

Gerçekten bir zamanlar dizileri reyting rekorları kıran Show şu ana hiç bir dizisi 5 reyting bile alamıyo

bi de sezon başında vadi show a geçsin diyoduk Allah tan geçmemiş

kanalı dayarsanız acunun üstüne olacagı bu kimse kanalı açmaz olmuş
)) biraz televizyonculuk yapmaları lazım