Show Tv'nin Yeni Dizisinin İlk Oyuncusu Belli Oldu!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Özgür
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Özgür

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
29,284
Puanı
1,060
Bu sezona yepyeni projelerle başlayan Show Tv'nin yeni dizisi hakkında bilgiler gelmeye başlıyor.

Show Tv ekranlarında Aşk, Ekmek ve Hayaller isminde yepyeni bir dizi başlıyor. Diziyle ilgili bilgiler de gelmeye başlıyor. Dizinin belli olan ilk oyuncusu, daha önce Emir'in Yolu, Umutsuz Ev Kadınları ve Yağmurdan Kaçarken gibi dizilerde yer alan genç oyuncu Furkan Andıç oldu.

awww.teknikportal.com_image_uploads_furkan_andic_09.JPG

Ekli dosyalar

• awww.teknikportal.com_image_uploads_furkan_andic_09.JPG
    awww.teknikportal.com_image_uploads_furkan_andic_09.JPG
    34.1 KB · Hit: 495
Yağmurdan Kaçarken'deki performansı aklımda değil ama Umutsuz Ev Kadınları ve Emir'in Yolu dizilerinde çok başarılı bir çizgide yürümüştü. Ama dizi için çok yetersiz bir isim. İyi bir yan rol olabilirdi ama başrolde yadırganır gibi geliyor...

Bu arada Furkan Andıç'ı Murat Boz'a benzetenlerin sayısı oldukça fazla. Ben benzetemedim bu sefer de. :X

Yağmurdan Kaçarken'deki performansı aklımda değil ama Umutsuz Ev Kadınları ve Emir'in Yolu dizilerinde çok başarılı bir çizgide yürümüştü. Ama dizi için çok yetersiz bir isim. İyi bir yan rol olabilirdi ama başrolde yadırganır gibi geliyor...

Bu arada Furkan Andıç'ı Murat Boz'a benzetenlerin sayısı oldukça fazla. Ben benzetemedim bu sefer de. :X
basrol oldugunu nerden biliyosun :D

basrol oldugunu nerden biliyosun :D
Genelde ilk belli olan isimler başrol olur ya, kafam oraya gitti sanırım. Doğru, rolü henüz belli değil. Umarım başroller iyi isimler olur. İyi bir dram dizisi ismi var bu dizide ama bu kadar uzun olmamalı isim, muhtemelen değişecektir. :X

Dizinin tutacağını sanmıyorum. Oyuncuyu da tanımıyorum. Yine de hayırlı olsun diyelim. :)

adından yağmurdan kaçarkene benzettim :) pek iyi bi oyuncu değil ama romantik sahnelerde iyi olabilir

Genelde ilk belli olan isimler başrol olur ya, kafam oraya gitti sanırım. Doğru, rolü henüz belli değil. Umarım başroller iyi isimler olur. İyi bir dram dizisi ismi var bu dizide ama bu kadar uzun olmamalı isim, muhtemelen değişecektir. :X
Bence ismi cok guzel ve farkli bence degismez :d

UEK'de çok iyiydi ama orijinalinden ayrı gitti herhalde rolü, azaldı sonra arttı değişti.. Başarılar yeni dizisinde. :)