Show TV'nin Gündüz Kuşağında Hangi İkili Yer Alacak?

dizi kolik

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
6,417
Puanı
1,059
thumbnail_1435084667.jpg

Show TV'nin iç yapımlar ekibi C Yapım tarafından hazırlanan Alişan ve Çağla Şikel'in sunumuyla ekrana gelen "Her Şey Dahil" programının ardından yeni sezonda programın yayın saatine KanalTürk'te ekrana gelen Müge Dağıstanlı ve Gülşen Yüksel'in sunumuyla ekrana gelen magazin programı "İkinci Sayfa"nın geçeceği söyleniyordu.

TMSF yönetiminin yaptığı bu hamle geçtiğimiz haftalarda kanalı yeniden devralan Ciner Grubu tarafından beğenilmedi ve Ciner Grubu transferin durdurulmasında karar kıldı. Bu karara göre "İkinci Sayfa" yeni sezonda da KanalTürk'te ekrana gelmeye devam edecek.

Alişan ve Çağla Şikel ise Show TV'nin gündüz kuşağında program yapmaya devam edecekler ancak ikilinin "Her Şey Dahil" ile mi yoksa yeni bir format ile izleyici karşısına çıkacağı önümüzdeki günlerde netlik kazanacak.

Bütün programları kaliteli ya, 2. Sayfayı beğenmediler. Yahu 2. Sayfa sizin şu an toplu yayınlarınızın hepsinden kaliteli.

İkinci Sayfa'yı açıkçası ben çok beğenmiyorum ama tabi ki magazin programları arasında iyi bir yeri ve sabit bir kiltesi var. Benim beğenmeme sebebim ise sunucuları ortalığı devamlı kızıştırmak için sürekli yaptıkları haberlerde yorumlarıyla ünlüleri çok sivri bir dille eleştiriyorlar, biraz daha tarafsız olabilirler. Sonuçta bu kişiler birer gazeteci ve çok fazla kendilerinden bir şeyler eklememeleri gerekir. Bu konuda ben Söylemezsem Olmaz programını beğeniyorum mesela. Gerçekten çok iyiler, her şey tam tadında. Polemik yaratmıyorlar. Ama o programın sunucularının da kendi aralarında anlaşmazlıklar oluşuyor.

Belki sosyal medyada konuşulan bir magazin programı fakat reyting olarak Her Şey Dahil kadar bile gidemeyecekti belki de. Kanal D'de Show TV'de bu yüzden vazgeçti programın transfer olmasından. :)

''2. Sayfa'' programı bence çok başarılı ve güzel bir program. İki sunucusu da çok iyi. Evde olduğumda açıp izliyorum. :)

Her Şey Dahil programı devam edebilir. Ama Alişan yeni projeyle döneceğiz diyordu, bakalım kalacak mı, devam mı edecek. :)

İki programda başarılı, hangisini seçerlerse seçsinler yararı olacaktır.