Show TV'nin 2020 - 2021 Sezonu Tanıtım Filmi Yayınlandı! | #ShowaBak

Emre Ozansoy

Konu Sahibi
Moderatör
Reaksiyon puanı
58,558
Puanı
1,060
Web Sitesi
twitter.com
yeni-sezon-tanitim-filmi.jpg

Show TV'nin 2020 - 2021 sezonu tanıtım filmi görücüye çıktı!

Geçtiğimiz sezon 'Çukur', 'Ramo', 'Kuzey Yıldızı: İlk Aşk', 'Güldür Güldür Show' programlarını izleyicisine sunan ve başarılı bir sezon geçiren, yeni yayın dönemi içerisinde izleyicisi ile buluşması planlanan 'Arıza', 'Alev Alev' ve 'Şeref Sözü' dizilerini hazırlayan Show TV'nin yeni sezon tanıtımı yayınlandı.

Kanalın yayınlanan tanıtımında dizi oyuncularının yanı sıra; Ece Üner, Didem Arslan Yılmaz, Asuman Krause, Öykü Gürman, Doğa Rutkay, Özge Ulusoy ve Ebru Akel gibi sevilen program yüzleri de yer aldı.

İşte 'Show'a Bak' sloganı ile yayınlanan tanıtım:

Son düzenleme:
Ben beğendim ama sanki biraz karanlık olmuş ...

Az proje yayınlayan bir kanal için fazla uzun olmuş ama şarkısı akılda kalıcı olmuş şimdiden yapıştı bile. :A

DEMET EVGAR :bhr: :love1:

Güzel olabilecekken o o efektlerle kötü bir tanıtım olmuş. Çoğaltma falan hiç hoş olmamış. :(

Cringe şelalesi... :A
06C253E4-5773-4013-A466-C55FC2CBC625.jpeg

31F3FA8A-5639-4A84-BAF2-B742F5037E82.jpeg

Tek güzel yanı Alev Alev kadınları ve Çukur ekibi. :bhr: Şeref Sözü ekibi de enerjik görünüyorlar oldukça. :D

• Beğendim
Reactions: Özgür
Başım döndü, çok renkli olmuş. Efektler gözlerimi yordu.

Farklı olmuş en azından, beğendiğimi söyleyebilirim.

Renkli, ama göz yorucu bir tanıtım olmuş. Ayrıca 'Alev Alev' dizisinde sadece kadın oyuncu yok erkek oyuncu da var, onları da görseydik keşke.

Şarkı güzel, beğendim. Yayınlanan kana tanıtımları arasında 3. sırada yer alır benim için. :)

yeni-sezon-tanitim-filmi.jpg

Show TV'nin 2020 - 2021 sezonu tanıtım filmi görücüye çıktı!

Geçtiğimiz sezon 'Çukur', 'Ramo', 'Kuzey Yıldızı: İlk Aşk', 'Güldür Güldür Show' programlarını izleyicisine sunan ve başarılı bir sezon geçiren, yeni yayın dönemi içerisinde izleyicisi ile buluşması planlanan 'Arıza', 'Alev Alev' ve 'Şeref Sözü' dizilerini hazırlayan Show TV'nin yeni sezon tanıtımı yayınlandı.

Kanalın yayınlanan tanıtımında dizi oyuncularının yanı sıra; Ece Üner, Didem Arslan Yılmaz, Asuman Krause, Öykü Gürman, Doğa Rutkay, Özge Ulusoy ve Ebru Akel gibi sevilen program yüzleri de yer aldı.

İşte 'Show'a Bak' sloganı ile yayınlanan tanıtım:

İğrenç olmuş hiç beğenmedim kanald nin tanıtımı bile daha iyi.bana öyle bu sene tanıtımlar Fox>Atv>Star>Kanal D>Show Tv

Renkli, ama göz yorucu bir tanıtım olmuş. Ayrıca 'Alev Alev' dizisinde sadece kadın oyuncu yok erkek oyuncu da var, onları da görseydik keşke.

Şarkı güzel, beğendim. Yayınlanan kana tanıtımları arasında 3. sırada yer alır benim için. :)
Tanıtımlar arasında 5. Sırada yer alır benim için

• İlginç
Reactions: Emre Ozansoy