Show Tv'nin Çakma Ben Bilmem Eşim Bilir'in İsmi ve Sunucusu Belli Oldu

beyazsoy

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
13,173
Puanı
1,059
Show Tv iç yapımların yapacağı Çakma Ben Bilmem Eşim Bilir'in İsmi Yaparım Bilirsin olarak belirlendi. 50bin para ödüllü yarışmanın sunuculuğunu ise Behzat Uygur Yapacak

Moderatörün son düzenlenenleri:
Az önce denk gelmiştim tanıtımına, açıldı sandıydım konusu.

Tanıtımını izledim, güzel bir yarışmaya benziyor, Ben Bilmem Eşim Bilir'den farkı sadece para kazandırması.
50.000 TL ödül veriyor.

Gün olarak hafta sonu yayınlanmamalı bence, hafta sonu pek şansı olmaz.
Fakat Show inadına hafta sonu yayınlar.

Sunucu iyi. İyi bir çakması yapılırsa tutabilir. Haftasonu iş yapmaz bence. Cumaya koyabilirler. Emir de bitirilmek için Perşembeye alınır.

bence hafta içi hergün olması en mantıklısı . kanal d nin cesaret e edemediğini ucuza kaçarak yapar. showtv yi kurtarır. dızılerıde ya kaldırır yada 23e atar

Büyük ihtimal tüm boş günlere koyarlar. Yalnız Çarşamba günü olmaz Pis Yedili olduğu için.

Behzat Uygur iyi seçim. Bence çok kötü gitmez yarışma en azından idare eder ama Ben Bilmem Eşim Bilir gibi başarı yakalaması zor.

bence sunucu çok iyi tutabilir

Show TV paralari dagitiyor masallah, kendi maddi durumu umurlarinda degil sanirim

Behzat Uygur gayet iyi bir seçim izleyebilirim bu programı beğenirsem

Behzat Uygur İyi Bir Seçim Lakin İzlemem
Resmen bbeb'i Yapmışlar Maşallah Show Paraları Dağıtıyor Diziye Gelince Maddi Durumumuz Skışık Diyor

Eğer Yaparım Bilirsin tüm dünyada yayınlanıyorsa, ve bunun uyarlaması Showda olacaksa. Ve biz de buna Bbeb çakması diyorsak. Bbeb de yabancı formatın çakması olmuyor mu?

Eğer Yaparım Bilirsin tüm dünyada yayınlanıyorsa, ve bunun uyarlaması Showda olacaksa. Ve biz de buna Bbeb çakması diyorsak. Bbeb de yabancı formatın çakması olmuyor mu?

Türkiye'ye ilk Ben Bilmem Eşim Bilir getirmiş ve birebir kopyalayarak değil farklılaştırarak. Bu programla Ben Bilmem Eşim Bilir arasında epey fark var ama Ben Bilmem Eşim Bilir tuttuktan sonra aynısının yabancısını bulup getirmek çakma muammelesi görmeyi hak eder.

senin ne değin önemli değil söylediğin sözlerin nasıl anlaşıldığı önemlidir
))

showun yapacagı dizi ne kadar orjinal olsada halk tarafında kardeşim bir program tuttu benzerleri yapıldı denilecek

kanal 7 de "yabancı yarim"i yaptı
devam ediyo galiba hâlâ

Çok kötü gitmez bence Show'u idare edecektir.

Son düzenleme:
Eskiden behzat ve süheyl uygur kardeşleri çok sever yarışmalarını seyrederdim hiç kaçırmazdım.Ama şimdi sıktı artık bu kişiler
Ama boş günlerim de izlerim yarışmayı.Cumartesi günü boş

Danimarka'da ki eşya kırmaca oyunu Ben Bilmem Eşim Bilir'de vardı.

Sunucusundan kaybediyor bence...aslında yarişma olarak güzelmiş fragmanda görüldüğü gibi. Ama Behzat mı kaldı bu zamanda yahu...Behzat'sız ortalama 5 reyting...Yarişma iyi bence...

ben olsam acundaki kel yarışmayı alır direk sunucusu yapardım çogunluga katılıyor behzat - mehmet alinin devri bitti sulu komediyle olmuyor