Show TV'den Yepyeni Bir Dizi Daha!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Fks14
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Fks14

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
2,356
Puanı
810
Yeni sezona çok iddialı bir giriş yapacak olan Show TV, yepyeni dizi projeleri için kollarını sıvadı.

2013-2014 dizi döneminde Pis Yedili, Her Şey Yolunda, Ne Diyorsun?, Bizim Evin Halleri, Bebek İşi, Benim İçin Üzülme ve Sevdaluk gibi başarılı dizi projelerini yayınlayacak olan Show TV, yeni bir dizi daha yayınlayacak.

Vatan gazetesi yazarı Oya Doğan'ın haberine göre daha önce "Kayıp Şehir" dizisinin senaryosunu yazan Yıldırım Türker, Show TV'de ekrana gelecek olan yeni bir proje üzerinde çalışıyor. Sezen Aksu'nun müziklerini yapacağı diziyi Ferzan Özpetek yönetecek.

Dizinin oyuncuları henüz kesinleşmedi.

showtv_logo.gif

Son düzenleme:
evet bu hafta gerceklesti dizi ile gorusmeler

ne diyorsun dizisini neden yazmadiniz?

Haberi yapan kisi Oya Dogan oldugu icin yorum yapmiyorum ve haabere itibar etmiyorum acikcasi. :)

Semre dediyse doğrudur. :X
Olabilir ama ben yinede pek inanmmiyorum habere Oya Dogan'dan dolayi. Ama eger gercekse oyuncu kadrosunu da gormek lazim. Sezen Aksu'da dizi muzigi icin secilen en iyi isim olmus diyebilirim ama haber gercekse...

Sezsen Aksu gercekten dizininn muziklerini yapacaksa ilk bolumunu kesin izlerim. :)

Bu haberin gerçek olup olmadığından emin miyiz? Çünkü Ferzan Özpetek İtalya'da yaşayan ve film çeken bir yönetmen. "Serseri Mayınlar, Şahane Misafir, Hamam, Cahil Periler" gibi çok başarılı filmlere imza atmış, İtalya'da ödüller almış harika bir yönetmen, onu da belirteyim. Dizi çekeceği hiç inandırıcı gelemiyor bana. Çekmesin de zaten, yeni filmini çeksin bir an önce dizi çekeceğine. Gerçi böyle bir ekibin hazırlayacağı dizi güzel olur, orası da ayrı :)

Oya Doğan'a göre Ferzan Özpetek sadece 6 bölümü çekecekmiş :D

Sadece 6 bölüm çekecek Ferzan Özpetek arkadaşlar

Forum İstatistikleri

Konular
176,657
Üyeler
8,566
Son Üye
sino7919