Show Tv'den Yeni Yarışma Programı!

Yiğitt

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
46,593
Puanı
1,060
thumbnail_1418563062.jpg

Show Tv yepyeni bir yarışma programı için hazırlıklara başladı!

Programın müjdesini bugün Evrim Akın kendi programında verdi. Evrim Akın ile Ev Kuşu programında bir yarışma programı olacağını açıklayan Evrim Akın programda kendisininde olacağını belirtti. Programın ise yeni yılda başlayacağı öğrenildi. Programın 'Bu Tarz Benim' programının yerine bir moda programı olacağı ise söylentiler arasında.

Son düzenleme:
Hayırlı olsun ama onun yerini dolduramayacaktır Tabi Evrim Akın farkıyla çokda kötü gitmez..:)

Show tv çok iyi programlar yapıyor sonrada elden kaçırıyor. Önce acun sonra bu tarz benim sırada ne var acaba. Umarım bu program tutar.

Seda Sayan'ın programının yerine olacaktır. Moda ile ilgili olacağını da sanmıyorum. Evrim Akın yer almazdı öyle olsaydı. Bu Tarz Benim'in de TV8'e geçeceğini sanmıyorum, eğer öyle bir şey olursa hem program adına hem de Show adına büyük bir kayıp olur...

Azıcık dizi yapsalar fena olmaz, şuan ellerinde 2 dizi var diğeri de gelecek ay başlayacak :D

Ben de moda programı olacağını sanmam. Öyle olursa tutacağını sanmıyorum, ama başka bir format olursa en azından Evrim'in sayesinde biraz dikkat çekebilir. Hayırlısı olsun... :)