ve show tv bir bomba dizi daha detaylari aciklamicam Deniz Cakir Basrolde surpriz patneri ile ocak ta baslicak dizi
Kadrosu iyi gibi duruyor nedense. Ben göz atabilirim belki zaten sürekli takip etmem söz konusu bile değil ama idare edebilir bence kanalını...Bu diziye umut bağlamayın diyorum ben.![]()
Ben izleyeceğim desem de izleyemem zaten. Şartlar müsaade etmiyor.Kadrosu iyi gibi duruyor nedense. Ben göz atabilirim belki zaten sürekli takip etmem söz konusu bile değil ama idare edebilir bence kanalını...
Benimde öyle durumum maalesef...Ben izleyeceğim desem de izleyemem zaten. Şartlar müsaade etmiyor.![]()
Dizinin ismi Aşk Emek İster'den dolayı mıdır nedir herkes emek diyor ama dizinin ismi "Aşk Ekmek ve Hayaller".Show'da 2 dizim var. 1 Sevdaluk, 2 Aşk Emek Hayaller. (Gençlik dizisi olduğu için izlicem.) Birde Adını Kalbime Yazdım var onada Focus Film için ilk bölümüne bakıcam, beğenirsem devam ederim.
Ekmek ne ya.Benimde öyle durumum maalesef...
Dizinin ismi Aşk Emek İster'den dolayı mıdır nedir herkes emek diyor ama dizinin ismi "Aşk Ekmek ve Hayaller".![]()
Evet. Romanın ismi öyle.Ekmek ne ya.Ciddi misin?
![]()
Çok tuhafıma gitti.Evet. Romanın ismi öyle.![]()