Show TV'den Yeni Bir Dizi: "Tehlikeli Sırlar"

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Fks14
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Fks14

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
2,356
Puanı
810
Bu sezona oldukça iddialı bir giriş yapan Show TV, yeni sezon dizilerini de açıklamaya başladı.

Vatan gazetesi yazarı Oya Doğan'ın yazısına göre Show TV, Ocak ayında Calinos ve Böcek Film'in ortak yapımcılığında "Tehlikeli Sırlar" adlı bir diziyi yayınlayacak.

Dizinin yönetmen koltuğunda son olarak "Kuzey Güney" dizisini çeken Mehmet Ada Öztekin oturacak. "Tehlikeli Sırlar" dizisinin başrollerini ise Muhammed Uzuner, Melis Birkan, Özgür Çevik, Burak Sağyaşar ve Meral Çetinkaya paylaşacak.

Dizinin konusu ise şu şekilde:

Dizi Süreyya’yla evli olan ama Hülya’ya âşık olan Murat’ın etrafında dönüyor. Ancak bu sıradan bir iki kadın arasında kalmış adam hikâyesi değil… Yaşanan korkunç bir olay sonucu Hülya’nın yerine geçen ikiz kız kardeşi Filiz’in ve Hülya’nın da hesaplaşma öyküsü

Show Tv'de Tehlikeli Sırlar isminde yepyeni bir dizi başlıyor.

Yönetmenliğini Mehmet Ada Öztekin'in yaptığı, yapımcılığını Calinos ve Böcek Film'in üstlendiği dizide başrollerde Melis Birkan, Özgür Çevik, Burak Sağyaşar, Muhammed Uzuner ve Meral Çetinkaya rol alacak.
Dizi entrikalı hikayesiyle izleyici ekrana çekecek.

awww.stargazete.com_imgsdisk_2013_02_08_080220131115138814416_2.jpg

Ekli dosyalar

• awww.stargazete.com_imgsdisk_2013_02_08_080220131115138814416_2.jpg
    awww.stargazete.com_imgsdisk_2013_02_08_080220131115138814416_2.jpg
    24.1 KB · Hit: 543
vışşşhh şov böyle mi başlayacak hep klişe @mrt-06 :F dizide reyting getirecek isim yok gibi ama belli olmaz tabi ilk bölümü görmek lazım

daha yaratıcı ikiz hikayeleri bekliyoruz. klışe iyidir 3 reyting garanti ama yukarısı için pek umutlu olmayın

Konusu Aşkın Bedeli dizisine çok benziyor..

Show hicde guclu baslamiyor tum dizileri tutmasa ne yapacak merak ediyorum :T mesela Star 2 yıl önce logo format değişti ve bir anda çok yükseldi çünki Muhteşem yüzyıl arkasınca Acunu transfer etti ama Show sadece yeni diziler falan hazırlıyor yani bu kadar gerilemiş bir kanalın yeni dizilerinin tutma şansı çok zayıf :T: keşke Star gibi çok güçlu transferlerden sonra başlatsaydı 🙄 ben Show TV`yi cok seviyorum ve yeniden 1.lik yarışına dönsün istiyorum 😳

Keşke Melis Birkan'ı bu dizide değilde Firuze'de Firuze olarak izleseydik... :T:

Tutacağını sanmıyorum. Özgür Çevik başrol olacak kadar iyi bir oyuncu değil ve yüzü izleyiciyi nedense kendisine çekemiyor bir türlü...

Show hicde guclu baslamiyor tum dizileri tutmasa ne yapacak merak ediyorum :T mesela Star 2 yıl önce logo format değişti ve bir anda çok yükseldi çünki Muhteşem yüzyıl arkasınca Acunu transfer etti ama Show sadece yeni diziler falan hazırlıyor yani bu kadar gerilemiş bir kanalın yeni dizilerinin tutma şansı çok zayıf :T: keşke Star gibi çok güçlu transferlerden sonra başlatsaydı 🙄 ben Show TV`yi cok seviyorum ve yeniden 1.lik yarışına dönsün istiyorum 😳
Kurlar Vadisi Pusu transferi gerceklese bilir bide Karagulun pesindeler Beyaz Show ile de ocak ta gorusecekler Komedi Dukkani da kasim da baslicak zaten show tv bence iddali projeler hazirlamaya devam ocak ta daha bir cok dizi projesi de var

Kurlar Vadisi Pusu transferi gerceklese bilir bide Karagulun pesindeler Beyaz Show ile de ocak ta gorusecekler Komedi Dukkani da kasim da baslicak zaten show tv bence iddali projeler hazirlamaya devam ocak ta daha bir cok dizi projesi de var
Komedi Dükkanı zaten en iyi transferi şuan :D

karagül ve kurtlar vadisi gelirse kanal uçar :ok:

karagül ve kurtlar vadisi gelirse kanal uçar :ok:
evet gorusme yapiliyor buyuk ihtimal Pusu gelicek ama Show tv Ciner qrubu avsar film ile calismayi seviyor karagul showa transfer icin gorusmeler yapiliyor eger karagul olmasa da yeni dizi showa gelicek