Show TV'den Yeni Bir Dizi: ''Gamsız Hayat''

sürgünüm

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
65,189
Puanı
1,060
Show TV'den Yeni Bir Dizi: ''Gamsız Hayat''

ceyda-ates-501-150x150.jpg

Köprü, Fatih Harbiye ve Yılanların Öcü dizilerinin yapım şirketi Koliba Film imzalı yeni dizinin ismi ''Gamsız Hayat'' olacak ve Show TV'de yayınlanacak.

Bir gençlik hikayesini anlatacak olan dizinin kadın başrolüne Ceyda Ateş hayat verecek. Yönetmen koltuğunda ise Hakan Gürtop oturacak.

Diğer oyuncularını belirlemek için cast görüşmeleri sürüyor.

Bu konuyu orijinal haber formatında görüntüle

Show Tv'den bıkmamış belli şimdi yine hüsrana uğrayacak :F Show Tvnin dezavantaj olduğunu bilmiyor mu. :X

Kolibadan showa dizi geliyor bildirmiştik kaldı endemol tmc medyapım gold film dizileri koliba film saglam iş yapıyor genelde en az 1 sezon ekranda tuta bilior

Yapım'ı düşünürsek, showdaki dizileri tutmuştu. :) Ancak ismi çok kötü dizinin. :(

Show Tv'nin uzun yıllardır yüzü oldu ama tutmadı gitti. :A

Konu ve partner önemli bence. Yılanların Öcü gibi sürpriz bir iş yapabilir dizi. :)

Hangisi 5 reyting ve üzeri :D
Show Tv durmunun farkında ve hic bir dizisine öyle şart kesmedi 5 alacaksın diye show tv için3.60 dan yüksek ve ilk 6da olan 8-12 arasi reyting alan dizi en azi 40 bölüm görüyor fazla lafa gerek yok show elinde olan 3-4ustu olan dizilerini bitirirse o zaman kanalda hiç izleyci olmaz yavas yavas iste sabretmek gerekir iddalı dizi her zaman izlenir yeni sezonda belli olmaz kaç reytingle dizisi izlencek çunki en dev yapım şirketlerinden dizileri aldılar

Show Tv durmunun farkında ve hic bir dizisine öyle şart kesmedi 5 alacaksın diye show tv için3.60 dan yüksek ve ilk 6da olan 8-12 arasi reyting alan dizi en azi 40 bölüm görüyor fazla lafa gerek yok show elinde olan 3-4ustu olan dizilerini bitirirse o zaman kanalda hiç izleyci olmaz yavas yavas iste sabretmek gerekir iddalı dizi her zaman izlenir yeni sezonda belli olmaz kaç reytingle dizisi izlencek çunki en dev yapım şirketlerinden dizileri aldılar
Sevdaluğu niye bitirdi o halde :)

Hayır 18-19-24 sıraya kadar gerilemişti 20 bölüm yayınladıysa bu durumuyla büyük başarı valla ve showun o donemdeki yonetimi ile şimdiki yönetimi bir diğil şimdiki yönetim daha iddalı işlerle göruşuyor
İlişki Durumu dizisi gerçekten çok iddialı diziye bakıyorum da saçma sapan bir dizi. Hiçbir konusu yok biri biriyle evli ama o diğerine hala ben seni seviyorum diyor o zaman niye evlendin :D

İlişki Durumu dizisi gerçekten çok iddialı diziye bakıyorum da saçma sapan bir dizi. Hiçbir konusu yok biri biriyle evli ama o diğerine hala ben seni seviyorum diyor o zaman niye evlendin :D
Evlilik amacı Eski sevdiğini kıskandırmak kendisine çekmek ama konusu yok diyorusun doğru konusu farklı o yuzden öyle farklı bir iş geldi ekrana sevildi ama izleniyor bir kaç bölüme anlarsın bence

Evlilik amacı Eski sevdiğini kıskandırmak kendisine çekmek ama konusu yok diyorusun doğru konusu farklı o yuzden öyle farklı bir iş geldi ekrana sevildi ama izleniyor bir kaç bölüme anlarsın bence
Diziyi takip etmiyorum kaldı ki yeni sezonda bitecek dizilerden biri bu zaten. Bomboş günde 4 alamıyor neredeyse.