Show TV'den Sürpriz 'Bu Tarz Benim' Kararı!

sürgünüm

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
65,189
Puanı
1,060
thumbnail_1410484033.jpg

Show TV'nin sevilen programı Bu Tarz Benim ile ilgili flaş gelişmeler yaşanıyor!

Show TV'nin eski Genel Müdürü Haluk Şirin ile Show TV'nin eski program müdürü Caner Erdem'in de ortağı olduğu Production House'un hazırladığı yarışma programının tv8'e transfer olmuştu.

Show TV yönetimi sürpriz bir karar alarak 'Bu Tarz Benim'i aynı isim ve formatla yayınlanmaya devam edecek. Bu gelişmeyle birlikte yarışmanın jürisine de sürpriz bir ismin dahil edileceği konuşuluyor. O ismin Pınar Altuğ olduğuda gelen haberler arasında.

Bence de saçma bir karar olur. Hem ortama yakışmaz, hem de bu tür formatlarla ilgili deneyimli olmadığı için kötü durur. O yüzden olmaması daha doğru olur gibi. Ayrıca Show'da da aynı isim ve formatla yayınlanacak olmasını ben de anlayamadım... :)

Çok saçma bi hareket olmuş. Ayrıca Pınar Altuğ ne anlar :F
+1 :A

Son düzenleme:
Belki hiç transfer olmayacaktır. Bir iki güne belli olur. Düşen reytingler Acun'un gözünü korkutmuş olabilir. :)
Transfer olmaması çok iyi olur Show TV adına.
Programın reytinglerinin düşme nedeni 3 yarışmacı kalması, yani artık eski tartışmalar falan yok. Bu düşüş çok normal bence.

Acun zaten Ocakta yeni moda programı başlatacak. Artık gerek kalmamıştır Bu Tarz Benime.

Bu Tarz Benim'in tv8'e transfer olduğu kesin miydi ki :X

Yarışmanın Show'da devam etmesi en iyisi olacak. :)

Show'da devam eder ya, en azından reytinglerde hala ilk 10'a giriyor daha kötüsünü istemezler.

Forum İstatistikleri

Konular
176,634
Üyeler
8,564
Son Üye
excelancy