Show Tv'den Şok Ayrılık !

denizz19

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
64,298
Puanı
1,060
Başarılı televizyon kanallarından biri olan Show Tv'de şok bir ayrılık haberi yaşandı. Show Tv'de haber bültenlerini sunduğu kadar, seslendirme sanatçılığı da yapan başarılı sunucu Hamit Özsaraç Show Tv ekibinden ayrıldı.

20 yıldır Show Tv'de çalışan başarılı sunucu maaş krizi nedeniyle ayrılmak zorunda kaldı ve bu veda zamanında oldukça duygusal anlar yaşandı.

Görülen o ki Show Tv'de ayrılıklar yaşanmaya devam edecek.

8giERY8d3H3cp9GVy9VUsOgY.jpg

Görünen o ki Show hala aynı Show, düzelen bir şey yok satıldığından bu yana...

Daha önce de ayrılacağına dair haberler çıkmıştı ama demek ki bu sefer gerçekten ayrılmış..

Bu adam show'tinin sesi değilmiydi??? Eskiden hem haberleri hemde prgramlarin fragmanlarindaki ses. Şimdiki ses değişmiti çoktan değiştiydi sanırım😕

Satışın ardından maaş sorununun hala devam etmesi üzücü..
Maaş ödemesinin sorun olduğunu düşünmüyorum muhtemelen Medyaradar kaynaklı haberdir kanal el değiştirdikten sonra ödemeler yapılmaya başlamış bence daha çok haber merkezinin dağıltılması ile ilgili bir durum yani patronaj meselesi gibi geldi bana.... @denizz19

Maaş ödemesinin sorun olduğunu düşünmüyorum muhtemelen Medyaradar kaynaklı haberdir kanal el değiştirdikten sonra ödemeler yapılmaya başlamış bence daha çok haber merkezinin dağıltılması ile ilgili bir durum yani patronaj meselesi gibi geldi bana.... @denizz19
MedyaTava haberiymiş.

Forum İstatistikleri

Konular
176,650
Üyeler
8,566
Son Üye
sino7919