Show Tv'den İlginç Hareket. Sitesinde Yalan Dünya Videosu!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan DR
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

DR

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
10,082
Puanı
1,061

Show Tv'den İlginç Hareket. Web sitesinde Yalan Dünya`nın komik bir sahnesini yayınlayan Show Tv bu ilginç hareketiyle dikkat çekti. Açılay`ın Selahattin`e motosikletle çarptığı sahneyi yayınlayan Show Tv, videodaki Kanal D logosuna da dokunmadı. Kanal D logolu Yalan Dünya`nın Show Tv web sitesindeki videodu

http://www.showtvnet.com/video/?video_id=1009121

RevaN / ÖzeL HabeR

Son düzenleme:
Show Tv sitesinde vidivodo'daki videoları yayınlıyor.

Özellikle seçilmiş bir video değil, muhtemelen bir programla belirleniyor videolar...

Logoya dokunma gibi bir şey söz konusu olmaz zaten.

Sen Showun sitesinde napıyodun :
Hem link açılmıyo.

Show TV kendisi eklemiyor bu videolari.

normal bir durum show kendi dizilerini bile beğenmiyorki başkalarından alıntı yapmış ne yapsaydı yani pis yedilinin saçma sahnelerinden birinimi gösterecekti o da kalitenin nerde olduğunu keşfetmiş

Show TV internet sitesini artık bir yenilese bir görevli koysa başına da çağa ayak uydursa ne güzel olur.

Show TV internet sitesini artık bir yenilese bir görevli koysa başına da çağa ayak uydursa ne güzel olur.
Beni istediler ama ben transfer teklifini konuşamayacağımı söyledim FF'de mutluyum dedim.

Şaka bir yana aynen ne saçma bir site.

Revan kızma ama konuları biraz düşünde aç bence Vidivodo koymuş videoyu ellememesi normal.

Revan kızma ama konuları biraz düşünde aç bence Vidivodo koymuş videoyu ellememesi normal.

Vidivodo`nun koyduğundan haberim yoktu. Hiçbir sitede başka kanalın dizisine rastlamadığı için şaşırdım haliyle.

O kısımda görünen bütün videolar şimdiye kadar Show Tv`ye aitti

Vidivodo`nun koyduğundan haberim yoktu. Hiçbir sitede başka kanalın dizisine rastlamadığı için şaşırdım haliyle.

normal durum show kendisi dolduramayınca siteyi vidoşvodoşa emanet etmiş
)

- - - Ekleme - - -

normal durum show kendisi dolduramayınca siteyi vidoşvodoşa emanet etmiş
)