Show Tv'den İlginç Hareket. Sitesinde Yalan Dünya Videosu!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan DR
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

DR

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
10,082
Puanı
1,061
ozelhaber.gif

Show Tv'den İlginç Hareket. Web sitesinde Yalan Dünya`nın komik bir sahnesini yayınlayan Show Tv bu ilginç hareketiyle dikkat çekti. Açılay`ın Selahattin`e motosikletle çarptığı sahneyi yayınlayan Show Tv, videodaki Kanal D logosuna da dokunmadı. Kanal D logolu Yalan Dünya`nın Show Tv web sitesindeki videodu

http://www.showtvnet.com/video/?video_id=1009121

RevaN / ÖzeL HabeR

Son düzenleme:
Show Tv sitesinde vidivodo'daki videoları yayınlıyor. :)

Özellikle seçilmiş bir video değil, muhtemelen bir programla belirleniyor videolar...

Logoya dokunma gibi bir şey söz konusu olmaz zaten. :)

normal bir durum show kendi dizilerini bile beğenmiyorki başkalarından alıntı yapmış ne yapsaydı yani pis yedilinin saçma sahnelerinden birinimi gösterecekti o da kalitenin nerde olduğunu keşfetmiş :)

Show TV internet sitesini artık bir yenilese bir görevli koysa başına da çağa ayak uydursa ne güzel olur. :)
Beni istediler ama ben transfer teklifini konuşamayacağımı söyledim FF'de mutluyum dedim. :D
Şaka bir yana aynen ne saçma bir site. :)

Revan kızma ama konuları biraz düşünde aç bence Vidivodo koymuş videoyu ellememesi normal. :D

Revan kızma ama konuları biraz düşünde aç bence Vidivodo koymuş videoyu ellememesi normal. :D

Vidivodo`nun koyduğundan haberim yoktu. Hiçbir sitede başka kanalın dizisine rastlamadığı için şaşırdım haliyle.

O kısımda görünen bütün videolar şimdiye kadar Show Tv`ye aitti

Vidivodo`nun koyduğundan haberim yoktu. Hiçbir sitede başka kanalın dizisine rastlamadığı için şaşırdım haliyle.

normal durum show kendisi dolduramayınca siteyi vidoşvodoşa emanet etmiş :))

- - - Ekleme - - -

normal durum show kendisi dolduramayınca siteyi vidoşvodoşa emanet etmiş :))