Show TV'den Örnek Olacak Uygulama!

mrt-06

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
60,756
Puanı
1,061
72077

Türkiye'nin en çok izlenen televizyon kanallarından biri olan Show TV oldukça olumlu yorumlar alan bir uygulamayı ekranlarına getirdi. Show TV'nin ilgiyle izlenen dizileri Aşk Ağlatır, Kuzey Yıldızı İlk Aşk, Çukur'un gece tekrarlarında alt yazılı ve yazılı betimleme uygulaması geldi.

Duyma engelli izleyiciler için Prime Time 2'de dizi tekrarlarını alt yazılı yayınlayan Show TV bu uygulamayla sosyal medyadan da oldukça olumlu yorumlar aldı. Bu akşam Kuzey Yıldızı dizisinden sonra yayınlanan MF Yapım imzalı Aşk Ağlatır'ın tekrarında uygulanan alt yazı ve yazılı betimleme görsellerdeki gibi ekranlara geldi.

72076

72074

Show TV ekranlarında bu uygulamayla ilgili sosyal medyada yapılan yorumlar...

Ekli dosyalar

• 1569704472814.png
    1569704472814.png
    420.5 KB · Hit: 214
@mrt-06 annem kanalları dolaşırken açınca gördüm aşk ağlatırın tekrarı vardı alt yazıyı görünce şaşırdım niye oldu düşünüyordum bende :D

• Beğendim
Reactions: mrt-06
Show TV yine yine farkını ortaya koydu. Kanal D, Star, Atv gibi kanallar çökerken hem dizileriyle hemde haberleri ve spikerleriyle bu sezonun tartışmasız farkını ortaya koyan yıldızı oldu. :Z

• Harika
Örnek uygulama değil, FOX ne zamandan beri yapıyor bunu konu kilit :A @xBUGRAx @mrt-06
Bir şeyin örnek olması için illa ilki olacak diye bir şey yok zaten konuda da ilk yazmadım. Ayrıca @Aserat beni doğruladı, Fox'taki kumandadan ayarlanan yani bazı uyduların desteklemediği bir sistem. Show'daki ise direkt yayında veriliyor altyazı. :A

• Güldürdün
Reactions: MasacRE and Aserat
Bir şeyin örnek olması için illa ilki olacak diye bir şey yok zaten konuda da ilk yazmadım. Ayrıca @Aserat beni doğruladı, Fox'taki kumandadan ayarlanan yani bazı uyduların desteklemediği bir sistem. Show'daki ise direkt yayında veriliyor altyazı. :A
Yok Fox'da direk yayında. Ayarlamalı bir şey yok. Öyle seçenekte yok zaten o kanal için. Hatta yasak elma savaşçı bir aile hikayesi mucize doktor hepsinin tekrarında bu uygulama kullanılmıştı.

• Beğendim
Ya ne ayarı ben kaç kere gördüm gözlerimle, yok öyle bir şey kendiliğinden altyazılı olarak geliyor işte geceleyin yayınlar :A @Aserat

• Güldürdün
  • Harika
Reactions: MasacRE and mrt-06
Benim TV'mde öyle oluyor hatta kaç kez altyazı tuşuna bastım da öyle çıktı. :A İnanma şu kütüğe. :A
Kapak olsun o şahısa. :A

Dediğim gibi bazı uydular desteklemiyor bunu, bazılarında otomatik oluyor bazılarında manuel ayarlanıyor... @Gizmen @MasacRE @alperuz

Site uydularını hep ben yaparım bilgiliyim uydu konusunda birde makine mühendisliği okuyorum. :A