Show TV'deki Hangi Programlar Yayından Kaldırıldı?

sürgünüm

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
65,189
Puanı
1,060
Ezgi Sertel'in Anadolu'nun gelenek görenekleri ve ülkemizin cennet köşelerini ekranlarınıza getirip yurdumuzun lezzet haritasını çıkarttığı programı 'Lezzet Haritası' ve güzel oyuncu Evrim Akın'ın ünlü isimlerin evlerine konuk olduğu program 'Evrim Akın ile Ev Kuşu' yayından kaldırıldı.​

Show TV'de daha öncede 'Cumartesi Sürprizi', 'Pazar Sürprizi', 'Hey Canlı' programları son bulmuştu.​

Toplam da 5 programın yayından kaldırılmasıya 72 kişi işsiz kaldı.​

Yayından kaldırılan programların yapım şirketi Egemen Medya'nın yaptığı açıklama şöyle;​

"Yaklaşık 1 yıldır yaptığımız sözleşme gereği Show Tv'de yayın yapan Cumartesi Sürprizi, Pazar Sürprizi, Hey Canlı, Lezzet Haritası ve Evrim Akın ile Ev Kuşu isimli programları Show Tv Genel Müdürü Sayın Semih Kaya'nın uygun görmesi üzerine sonlandırmış bulunuyoruz. Programları bitirme kararı tamamen Show Tv yönetiminin aldığı bir karardır. Bu kararlardan dolay Egemen Medya bünyesindeki 72 çalışma arkadaşımızla yollarımızı ayırmak zorunda kaldık. Gece gündüz demeden büyük özverilerle yayına hazırlandığımız çalışma arkadaşlarımıza bundan sonraki iş hayatlarında başarılar diliyor, Show Tv'nin bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da bir çok başarılı programlara imza atacağına inancımızın sonsuz olduğunu bütün medya camiasına bildiriyoruz..​
119578.jpg

Son düzenleme:
Yazık oldu. Özellikle Ev Kuşu keyifli bir programdı ve reytinglerde çok iyi sonuçlar alıyordu. Evrim Akın güzel bir diziyle ekrana dönsün. :)

Yayından kaldırıldı yerine final yaptı desek daha doğru olur sanki. :D Ev Kuşu yeni sezonda da devam eder umarım.

Ben geçenlerde Heycanlı final yaptı dediğimde herkes sunucu değişimi olmuştur devam eder demişti. :D Dediğim çıktı. :D

Artık reyting alan bile kalamıyor kanalda. :F Evrim Akın yazın ünlülerin yazlıklarını gezeceğim diyordu kötü olmuş..

Bekleyin başarılı olurlar :A
Ev Kuşu güzel gibiydi bir bakmıştım fena değildi Hey Canlı da öyle Lezzet programını bilmiyorum ama izlemedim :D

Ev Kuşu süper programdı.Evrim Akın'ın değeri ve reytingi bilinmedi umarım başka kanalda devam eder.:(

Egemen Medya ile yolları ayrıldı diyelim. Çünkü Egemen Medya Show TV'nin iç yapım ekibi olan C Yapım'ın bir parçasıydı. Cumartesi Sürprizi ve Pazar Sürprizi Elif Özkul ile devam ediyor, bu sefer Timuçin Güner'in ekibi ile. Ev Kuşu ve Lezzet Haritası'da devam edebilir ki özellikle Ev Kuşu devam etmeli kesinlikle. "Heycanlı" da mesela Timuçin Güner'in yapımcılığında Show Kulüp adıyla yayınlanmaya başlayacak Pazartesi gününden itibaren. :)

Egemen Medya için üzülmedim, çünkü bu tür şirket ve kuruluşlar rahatlıkla kanalların iç yapım prodüksiyonun da iş bulabiliyor. Onlara talimat ediliyor, şirket de o talimatlar doğrultusunda programı çekiyor sadece. :)

Show tv artık kapanmalı lütfen kapatın :T: bu eziyeti bu kanala yapmayın :T:

Programlar Bitmedi Yeni sezonda devam edcek Show tv İc yapimlar Ekibi Dinleniyor Tatil Yapiyor O yuzden Magazin Ekibide yaz boyunca Baska Ekibe teslim edildi haftalardir Zaten Boyle Yeni sezonda C Yapim ile Tum programlar devam edcek Cumartesi Pazar surprizi sunucusuda eylulde degisicek

Forum İstatistikleri

Konular
176,650
Üyeler
8,566
Son Üye
sino7919