Show TV'de Sular Durulmuyor ( mrt-06 / araştırma haberi )

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mrt-06
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

mrt-06

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
59,970
Puanı
1,061
Son zamanlarda yaptığım araştırmalar ve TV köşe yazarlarının yazdıkları ile birçok bilgi edindim.

20 yılı geçmiş bir kanal efsane yarışmalara ve dizilere imza atmış yılların Show TV'sinin durumu hiç iyi değil.

Kanalda durumlar çok kötü çalışanların maaşları 3.5 aydır ödenemiyormuş. Bu yazıyı yazmadan önce bizzat Twitter da kanal çalışanlarına sordum. 3.5 ay doğru mu diye ve onayladılar.

Kanalda marka olan birçok çalışan işten ayrılıyor Seyhan Erdağ gibi. Maaş alamayan çalışanlar ayın sonunu zor getiriyor hatta evine haciz gelen çalışanların haberleri bile çıkmıştı.

SHOW TV'nin patronu M.Emin Karamehmet kanalı Amerika Rusya medya kuruluşlarına satmak için masaya oturmuştu.

Ancak yazeteden edindiğim bilgilere göre M. Emin Karamehmet kanalın %49'unu satmak istiyormuş almak isteyenler ise %51'ini durum böyle olunca anlaşmalarda sorunlar çıkıyormuş....

Show TV çalışanları bu ay içinde de ödeme yapılmaması durumunda büyük bir eylem yapacağı konuşuluyor.

Yapımcılara çağrı yapan Show TV yeni projeler ile yükselmeye başarsa da kanal için yetmiyor.

Umarız çalışanlar maaşlarını (emeklerini) en kısa sürede alırlar.

mrt-06 / araştırma haberi - Mayıs / 2013
Facebook ve benzeri sayfalarda paylaşılması yasaktır !

Son düzenleme:
Allah Show TV'ye yardım etsin, inşallah bunun da üstesinden gelirler. Onca insan çalışıyor, para götüremiyorlar evlerine yazık günah değil mi..

İngiltere ve Alman medyaları ile de satış haberleri çıktı ama sanırım hala bir sonuç yok. 2014'te belli olacak deniliyor, bakalım neler olacak?

Show TV'nin bu durumu gerçekten üzücü. Kanal geçen sene bu zamanlarda zirve ile mücadele eden tek isimdi. Şimdi ise Fox ile rekabette. Umarım kanalı sahiplenen iyi bir alıcısı olur da yakın zamanda Show TV'yi güzel yerlerde görürüz...
:5:

güzel bi çalışma eline sağlık valla kanal için kötü bi durum ne olcak bu kanalın hali nerden nereye

Çukurova'nın firmaları bir bir batıyor. Show TV'nin dışında BMC'de uzun zamandır zor durumda. Bence kanal elindeki bol miktardaki dizi stoğunu pazarlamalı.

Boyle devam etmesini dogru bulmuyorum. Madem para kazanamiyorsun, madem maaslar odenmiyor, kapat dukkani. İscilerde bosuna umutla beklemesin..

Bence asıl sorun kanala teklif varken satılmaması hala %'yi sorun ediyor ben olsam bütün hisseleri satarım tıpkı TGRT - FOX TV gibi.

ÇALIŞANLAR TÜRK MEDYA TARİHİNDE EŞİ GÖRÜLMEMİŞ BİR EYLEME İMZA ATACAK!
Kendi aralarında organize olan kanal çalışanları, öncelikle yönetime, içinde bulundukları zor durumu ifade eden mektuplar yazmaya başladı. Yönetime; haciz işlemleriyle karşı karşıya kaldıklarını, evlerine ekmek alacak kadar dahi paraları olmadığını, hatta zaman zaman güne aç başladıklarını anlatan mektuplar gönderen personel, mektuplardan sonuç alamazsa eşi görülmedik bir eyleme imza atacak. Yine iddialara göre, mektuplardaki dram Genel Müdür Serdar Çaloğlu'nu bile ağlatmış.