Show Tv'de Show Başlayabilecek mi ?

Aramızda Kalsın ile izleyici kitlesi çakışmaz mı sence?
Yok beya sanmam. Ben zaten Aramızda Kalsın'ı izlemeyi bıraktım okul sebebiyle ama bunu izlerim. Zaten 4 reyting barajına takıldı dizi. Ne yükseliyor ne düşüyor artık. Sevdaluk onun reytingini de çalabilir bence.

Bilemiyorum. Umarım iyi reytingler alır. Ama o gün Firuze olsa çok daha iyi olurdu. Sevdaluk'ta pazartsi günü yayınlanırdı...

bile dediğin fox kanal d yi geçmek üzere haberin olsun admin
bu ay kesin geçmiştir zaten

yeni dizilerinden hiçbiri tutmaz onu da söylim yani 5 i geçemez hiçbiri

Pazartesi çok daha kötü giderdi bence. O Ses Türkiye kitle aynı olurdu bence.
Haklısın. O günde tüm AB dizileri var. Sanırım en iyi Çarşamba günü gider dizi. Pis Yedili'yi Pazar'a atsınlar. Sevdaluk'ta Çarşamba olsun.

Hiç sanmıyorum Cuma, Cumartesi dışında pek iyi değil ki Fox'un durumu.
kanal d nin her günü kötü olduğu için 2 gün yetiyo onları geçmek için
son reyting tablosuna bakarsan görürsün prime time ve tümgün tüm kişilerde kanal d ile arasında 0.5 bile yoktu

son reyting tablosuna bakarsan görürsün prime time ve tümgün tüm kişilerde kanal d ile arasında 0.5 bile yoktu
Kanal D'nin kötü günü yok ki Pazartesi haricinde. Kanal D'nin sorunu çok iyi gününün olmaması. Dizileri hep ilk 5'te ama zirveyi alıp kanalı sırtlayacak bir dizi yok. Yine de PT'de Kanal D'nin önde olması gerekir bence çok farklı olmasa da.

Benim TNS'ye güvenim azalıyor gittikçe. Bir haftada kanalın bütün dizileri neredeyse aynı rakam kadar düşebilir mi? Bana pek inandırıcı gelmedi...

Dramları anlarım ama komediler aradan sonra bomba gibi bir reytingle döner. Yalan Dünya kaç senedir verdiği aralardan bir kez olsun düşüş yaşayarak dönmedi. Keçek sene verdiği aralarda totalde hep 5`e, A/B`de 9`a fırlamış ama bu sene ara verdi sonraki hafta düşüş yaşadı. Bu da güvenimin azalmasına tuz biber oldu..

Bu sezon başlayacağını hiç sanmıyorum ancak gelecek sezon umutluyum ben İnşallah en kısa zamanda toparlanırlar

Hangi dizileri ilk 5'te?

Pazartesi 25.
Salı 7.
Çarşamba 6.
Perşembe 8.
Cuma 9.

Kanal D kötü OzaN, acı olacak ama kabullen.

Aynen.

Show başlamadı daha başlamasını bekliyoruz başlıyabilirse tabi

Pis Yedili çarşamba günü aldığı oranları cumartesi ya da pazar günü de alır bence. O yüzden hafta sonuna gelmesi kanal adına daha iyi olur.

Adını Kalbime Yazdım hafta sonu izlenmeyecek dizilerden, pazartesi gününde denenebilir.

Dila Hanım'ın yeri sabit kalmalı bence, perşembeye geçerse iyice kötü gidebilir.

Çarşamba ve Perşembe yeni dizilerden biri gelse yeterli bence.

Pazar gününde de PT-1'de Komedi Dükkanı yayınlanmalı.