Aramızda Kalsın ile izleyici kitlesi çakışmaz mı sence?Sevdaluk demek Perşembe günü he o zaman bence şansı çok yüksek.
Aramızda Kalsın ile izleyici kitlesi çakışmaz mı sence?Sevdaluk demek Perşembe günü he o zaman bence şansı çok yüksek.
Yok beya sanmam. Ben zaten Aramızda Kalsın'ı izlemeyi bıraktım okul sebebiyle ama bunu izlerim. Zaten 4 reyting barajına takıldı dizi. Ne yükseliyor ne düşüyor artık. Sevdaluk onun reytingini de çalabilir bence.Aramızda Kalsın ile izleyici kitlesi çakışmaz mı sence?
Bilemiyorum. Umarım iyi reytingler alır. Ama o gün Firuze olsa çok daha iyi olurdu. Sevdaluk'ta pazartsi günü yayınlanırdı...Yok beya sanmam. Ben zaten Aramızda Kalsın'ı izlemeyi bıraktım okul sebebiyle ama bunu izlerim. Zaten 4 reyting barajına takıldı dizi. Ne yükseliyor ne düşüyor artık. Sevdaluk onun reytingini de çalabilir bence.
Pazartesi çok daha kötü giderdi bence. O Ses Türkiye kitle aynı olurdu bence.Bilemiyorum. Umarım iyi reytingler alır. Ama o gün Firuze olsa çok daha iyi olurdu. Sevdaluk'ta pazartsi günü yayınlanırdı...
bile dediğin fox kanal d yi geçmek üzere haberin olsun adminYılların A/B kanalını total kanalına çevirmeye çalışıyorlar... PT1'de hep total, PT2'de ise başta Okan Bayülgen işleri olmak üzere A/B işleri var. İlginç bir yapılanma gerçekten, bence durumları pek parlak gözükmüyor. Kanal sıralamalarını pek takip etmiyorum son dönemde ama Fox'u bile geçemezler herhalde bu tabloda...
Haklısın. O günde tüm AB dizileri var. Sanırım en iyi Çarşamba günü gider dizi. Pis Yedili'yi Pazar'a atsınlar. Sevdaluk'ta Çarşamba olsun.Pazartesi çok daha kötü giderdi bence. O Ses Türkiye kitle aynı olurdu bence.
Pis Yedili günüyle oynamazlar gibi geliyor.Haklısın. O günde tüm AB dizileri var. Sanırım en iyi Çarşamba günü gider dizi. Pis Yedili'yi Pazar'a atsınlar. Sevdaluk'ta Çarşamba olsun.
Hiç sanmıyorum Cuma, Cumartesi dışında pek iyi değil ki Fox'un durumu.bile dediğin fox kanal d yi geçmek üzere haberin olsun adminbu ay kesin geçmiştir zaten
yeni dizilerinden hiçbiri tutmaz onu da söylim yani 5 i geçemez hiçbiri
kanal d nin her günü kötü olduğu için 2 gün yetiyo onları geçmek içinHiç sanmıyorum Cuma, Cumartesi dışında pek iyi değil ki Fox'un durumu.
Show TV'nin tüm hafta pt'lerini toplasan o 2 gün etmez.Hiç sanmıyorum Cuma, Cumartesi dışında pek iyi değil ki Fox'un durumu.
Zaten gününe karar vermiş Show. Perşembe günü yayınlanacak ama kitlesi bana kalırsa Aramızda Kalsın ile çakışacak gibi geliyor nedense.Pis Yedili günüyle oynamazlar gibi geliyor.
Kanal D'nin kötü günü yok ki Pazartesi haricinde. Kanal D'nin sorunu çok iyi gününün olmaması. Dizileri hep ilk 5'te ama zirveyi alıp kanalı sırtlayacak bir dizi yok. Yine de PT'de Kanal D'nin önde olması gerekir bence çok farklı olmasa da.kanal d nin her günü kötü olduğu için 2 gün yetiyo onları geçmek içinson reyting tablosuna bakarsan görürsün prime time ve tümgün tüm kişilerde kanal d ile arasında 0.5 bile yoktu
Benim TNS'ye güvenim azalıyor gittikçe. Bir haftada kanalın bütün dizileri neredeyse aynı rakam kadar düşebilir mi? Bana pek inandırıcı gelmedi...Kanal D'nin kötü günü yok ki Pazartesi haricinde. Kanal D'nin sorunu çok iyi gününün olmaması. Dizileri hep ilk 5'te ama zirveyi alıp kanalı sırtlayacak bir dizi yok. Yine de PT'de Kanal D'nin önde olması gerekir bence çok farklı olmasa da.
Kanal D'nin kötü günü yok ki Pazartesi haricinde. Kanal D'nin sorunu çok iyi gününün olmaması. Dizileri hep ilk 5'te ama zirveyi alıp kanalı sırtlayacak bir dizi yok. Yine de PT'de Kanal D'nin önde olması gerekir bence çok farklı olmasa da.
Son hafta reytinglere bakamadım eğer öyleyse baya düşmüş geçen hafta.Hangi dizileri ilk 5'te?
Pazartesi 25.
Salı 7.
Çarşamba 6.
Perşembe 8.
Cuma 9.
Kanal D kötü OzaN acı olacak ama kabullen.
kanal d nin her günü kötü olduğu için 2 gün yetiyo onları geçmek içinson reyting tablosuna bakarsan görürsün prime time ve tümgün tüm kişilerde kanal d ile arasında 0.5 bile yoktu
Ozan daha dün konusunu açtım sen de yorum yaptın?Son hafta reytinglere bakamadım eğer öyleyse baya düşmüş geçen hafta.
Reytinglere baktım ben sıralarına bakmadım.Ozan daha dün konusunu açtım sen de yorum yaptın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?