Show TV'de Satış Hızlanıyor

mrt-06

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
60,858
Puanı
1,060
İlklerin ve efsanelerin kanalı Show TV'de satış işlemleri hızlandırılması için TMSF Show TV yönetimini uyardı.

TMSF kanalın Pazartesi'ye kadar alıcılar ile bulup anlaşması için müddet verdi yönetim ise satış işlemlerini hızlandırdı.

Show TV'ye 2 grup talip oldu gelişmeler mrt-06 ile Favori Forumum'da olacak.

2780d1369842782-turgay-ciner-show-tv-ye-talip-oldu-1.jpg

güzel haber inş çabucak satılırda kanal düzlüğe çıkar bazı yerlerde okudum mrt06 kanalın satılması 1 yılı bulurmuş gibilerden nekadar doğru bu haberler

güzel haber inş çabucak satılırda kanal düzlüğe çıkar bazı yerlerde okudum mrt06 kanalın satılması 1 yılı bulurmuş gibilerden nekadar doğru bu haberler

Doğruluk payı var.. Armağan Çağlayan da öyle açıkladı..
Talip çıkmasına bağlı TMSF Show TV'yi satmak için başka yollar bulmuş süreci hızlandırmak amacı ile hatta açık arttırma bile olmadan satılabilirmiş anlaşma durumunda ayrıca Show TV'nin piyasa değeri 250.000.000 Dolar diyorlar.

Talip çıkmasına bağlı TMSF Show TV'yi satmak için başka yollar bulmuş süreci hızlandırmak amacı ile hatta açık arttırma bile olmadan satılabilirmiş anlaşma durumunda ayrıca Show TV'nin piyasa değeri 250.000.000 Dolar diyorlar.
Bir zamanlar araplar 1.500.000.000 Dolar teklif verdiğinde Show kabul etmemişti. O zamanlarda Kanal D ile oranları neredeyse aynıydı. Şu an bu fiyat bunun 1/6'sı kadar. Ne hallere düştü kanal?