Show Tv'de Şok! Yeni Kararlar Alındı

yazık ya yarışma yapacaklar mı bari en azından koskoca arşivi var gerçi çoğu dizisini sattı (hayat bilgisi-tatlı hayat vb.)

- - - Ekleme - - -

benzemez kimse sana ertelendi mi? peki

yazık ya yarışma yapacaklar mı bari en azından koskoca arşivi var gerçi çoğu dizisini sattı (hayat bilgisi-tatlı hayat vb.)

- - - Ekleme - - -

benzemez kimse sana ertelendi mi? peki

haberde sadece diziler ertelendi var. show programları belki yayınlanır ama kanalda para yok nasıl yapacaklar bilinmez

Bence Benzemez Kimse Sana da ertelenmiştir. Şu an olacak yeni yapım denemeleri muhtemelen iç yapım ve düşük maliyetli olacaktır...

- - - Ekleme - - -

Bence Benzemez Kimse Sana da ertelenmiştir. Şu an olacak yeni yapım denemeleri muhtemelen iç yapım ve düşük maliyetli olacaktır...

Ama söyle ciddi düsünün, eskiden neydi ne oldu Kanal. Emeklere yazik. Oradaki calisanlara yazik.

Show TV ne hallere düştü ama yapacak birşey yok para yoksa sene yoksun.

pek umudum yok ama yeni sezona umarım toparlar acun belki acıyıp döner:nevreness:

acunu yaratan show tv dir unutmayalım

kurtlar vadisi-m.yüzyıl-acun praogramları-adını birşey koydum-lale devri...bunlar şuan diğer kanalları sırtlayan programlar.😱ha:.yemeyenin malını yerler..gibi birşey olmuş bu...bu programlar bu kanalda olsaydı şuan zaten kanal açık ara her kulvarda birinciydi...para yoksa program yoktan ziyade aslı program yoksa para yok olmalı....

- - - Ekleme - - -

kurtlar vadisi-m.yüzyıl-acun praogramları-adını birşey koydum-lale devri...bunlar şuan diğer kanalları sırtlayan programlar.😱ha:.yemeyenin malını yerler..gibi birşey olmuş bu...bu programlar bu kanalda olsaydı şuan zaten kanal açık ara her kulvarda birinciydi...para yoksa program yoktan ziyade aslı program yoksa para yok olmalı....

Umarim Haziran'dan sonra toparlanir..

Show TV ne yapar ne eder toparlanır, kaç yıllık kanal birden bire batmaz.

Haziran'a kadar yeni dizi olmazsa özlediğimiz dizilerin tekrarlarını yayınlasınlar bari.

- - - Ekleme - - -

Show TV ne yapar ne eder toparlanır, kaç yıllık kanal birden bire batmaz.

Haziran'a kadar yeni dizi olmazsa özlediğimiz dizilerin tekrarlarını yayınlasınlar bari.