Show TV Yeni Yayın Dönemi Tanıtım Videosu

Forumdash

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
38,927
Puanı
1,060
1805d1344723150-show-tv-yeni-yayin-donemi-tanitim-videosu-ozel_haber23.jpg

2012-2013 tanıtım videosu için daha ileriye gidip masraf yapacaklarını sanmıyorum o yuzden bende bu tanıtım filmini gördüm ve paylaşmak istedim.

İşte O Tanıtım Videosu;

>>>> tv arşivi <<<<

Not:Video 14'sn'yede başlıyor.Youtube'a düşerse video linki eklenilecektir.

Ekli dosyalar

• ozel_haber23.jpg
    ozel_haber23.jpg
    39.1 KB · Hit: 603
Moderatörün son düzenlenenleri:
Oyunculariyla birlikte güzel eglenceli bir tanitim beklerdim açikcasi :)

Banada alalade sıradan geldiği için belki sonradan çekerler diye "Resmi Tanıtım" diye başlık atmadım.Gerçi resmi olsada bişey fark etmez ya:)

Bence baska bir youtube linkini bekleyelim ve onu ekleyelim cunku Bugra'nin dedigi gibi yarida kesiliyor

Ben bulamamiştim zaten Youtube linki sanırım hesap youtube hesabı @vhp'nin 😕 @Fks14 öneri üzerine Youtube linki silinmiştir.

4 Eylül Salı ; Ustura Kemal bence iyi gidecektir , okadar cok gösteriyolar ki iyi gitmemesi mümkün değil ilk bolümüyle ilk 3te olur.
5 Eylül Çarsamba ; Pis Yedili orta karar gidecektir , sezonun ilk bölümüyle ilk 10 içerisinde olur.
6 Eylül Perşembe ; Suskunların nasıl gideceğini bilmem ama ilk 10da olur.
7 Eylül Cuma ; Emirin Yolu yine bence çok iyi gidecektir , ilk bölümüyle zirvede olur.
8 Eylül Cumartesi ; Eve Düşen Yıldırım ilk 10da olur.
9 Eylül Pazar ; Düşman Kardeşler oda ilk 10da olur.
Bu Tahminlerim sadece yeni sezonun ilk bölümleri için.

Alllah aşkına. Hangi kanal Kanal D gibi emek harcayıp tanıtım filmi çekti. Bu tanıtım filmi mi? Hayata Gülümse programı gibi olmuş. Fragmanları koyup ne zaman başlıyor diye yazmışlar. Ama Kanal D`de herkes buluşmuş büyük emek harcanmış. Oyuncuların hepsi bir arada toplanmış. Dikkat ederseniz Kanal D`nin tanıtım filminde başka dizilerden olan oyuncular bile bir araya geliyor. Mesela Carolin`in çantayı Rza Babaya vermesi, Sultanın Rza babadan çantayı alması, Kötü Yol ile karşılaşması, Veda`nın ÖBGZK ile karşılaşması falan. Daha fazla söze gerek yok
Show Tv`nin tanıtım filmi bilgisayarda 1 saatlerini falan almıştır. Bu emek mi?

Son düzenleme: