Show TV, Yeni Yıldan Umutlu!

emreemreu

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
7,171
Puanı
1,060
Acun Ilıcalı'yı Star TV'ye satan ve şuan da maddi sıkıntılar yaşayan Show TV, yeni yıldaki projelerinden oldukça umutlu.

İşte kanalın yeni yıl projeleri :

Adam Asmaca: Ümit Erdim'in sunacağı yarışma Ocak ayında Show TV'de olacak ve yarışmacılar 1 milyon TL için yarışacaklar.

Yaparım Bilirsin: Behzat Uygur'un sunacağı yarışma Ocak ayında Show TV'de olacak ve yarışmacılar 50.000 TL kazanmak için yarışacaklar.

Benzemez Kimse Sana: Daha önce Star TV'de ekranlara Seyfi Dursunoğlu'nun sunduğu yarışma Ocak ayında Show TV'de olacak.

41 Dizisi: Yapımcılığını Timur Savcı'nın üstlendiği, baş rollerinde Burak Özçivit ve Nebahat Çehre'nin bulunduğu
aşk dizisi "41" Ocak ayında Show TV'de olacak.

Ali Ayşe'yi Seviyor Dizisi: Baş rollerinde Hakan Yılmaz, Nur Erkul, Salih Kalyon gibi isimlerin bulunduğu komedi dizisi Ali Ayşe'yi Seviyor Ocak ayında Show TV'de olacak.

Karagül Dizisi: Avşar Film'in yapımcılığını üstlendiği baş rollerinde Şebnem Bozoklu, Yavuz Bingöl, Özlem Conker, Bülent İnal gibi isimlerin bulunduğu drama dizisi Karagül Ocak ayında Show TV'de!

Show TV'de Ocak ayında bu projelerinde yanında Pis Yedili, Emir'in Yolu (durumu belirsiz) gibi dizilerde ekranlara gelecek.

show%2Btv%2Bizle.jpg

41 dizisinin tutacağını düşünüyorum . Diğerleri için inşallah tutar demekten başka birşey söyleyemem :)

Her an herşey olabilir, farklı adımlar atmaya çalışıyorlar. Show TV'nin bu hamleleri tutarsa çok iyi olur, diğer türlü işi zor. Şimdiden Show TV'ye yeni yapımları hayırlı olsun. :)

Ustura Kemal'e ne olacak, belirtilmemis yazida onun için sordum :)

Bence yarışmalar gayet iddialı ve tutacak yarışmalar.Öbür yandan dizilerden de 41 dizisi için umutluyum ben.