Show TV Yeni Sezon'a Hazırlanıyor

dizi kolik

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
6,417
Puanı
1,059
DİZİ KOLİK ÖZEL HABER

Sezon sonu gelince tüm kanallar gelecek sezon için bir hazırlık telaşına kapılır. Bu telaştan biri de İlklerin kanalı Show TV'de. Show TV yıllar sonra ilk kez yeni sezon tanıtımı yapacakken bir yandan da yeni proje hazırlıklarında. Projelerin sırla saklı tutulması bir yana kanal gece kuşağı içinde hazırlıkta. Yeni sezonda Ferhat Göçer'in yeniden program yapacağı ve kanalın Sibel Can'ın peşinden koştuğuda dedikodular arasında.

images

Sibel Can'li geceler basariliydi bence. Tekrardan olsun :)

Bu yeni sezon klipi çekmeyi de iyiden iyiye her kes Kanal D`den öğrendi. Daha 2002`den beri Kanal D klip çekiyor. Kesin show tv`nin klipi geçen sezonku Kanal D`nin klipine benzeyecek. Show hep öyle yaptı.Kendilerine özgün bir fikirleri yok

Bu yeni sezon klipi çekmeyi de iyiden iyiye her kes Kanal D`den öğrendi. Daha 2002`den beri Kanal D klip çekiyor. Kesin show tv`nin klipi geçen sezonku Kanal D`nin klipine benzeyecek. Show hep öyle yaptı.Kendilerine özgün bir fikirleri yok

show kanalının zaten acundan başka bir katkısı yok ekranlara bu sene bir ferihayla işi götürmeye çalışıyorlar az buçukta acun çorbası o kadar :))

show kanalının zaten acundan başka bir katkısı yok ekranlara bu sene bir ferihayla işi götürmeye çalışıyorlar az buçukta acun çorbası o kadar :))
Evet. Zaten Feriha var diye gözümde 3.kanal yoksa Acun yüzünden 5ciliğe gönderirdim. Her zaman özgün fikirler Kanal D`den çıkıyor. Gelecek sezon da Show Tv uyguluyor.
Atv de geçen sezon berbat bir klip çekmişti. Nerede 2 yıl önceki Atv. Bir günde yayınladığı iki dizi de ilk 10`da oluyordu
Star`ın geçen sezon çektiği klip güzeldi. Yenilendiyi zaman çektiği de kötü değildi. 2ci kanalım
Fox`ta zaten Pazartesi ve Cumartesi`den başka ne olduğunu kestire bilmiş değilim. Ama geçen sezon çektikleri klip iyiydi

revan çok abartıyosun... kanal d showdan alıntı yaptı klipleri asıl.. show en başından beri yani kanal açıldığından bu yana hep eğlence ve seyirciye yönelik şeyler yapmıştı.. diğer kanallar showdan sonra kendilerine birşeyler yaptı..

revan çok abartıyosun... kanal d showdan alıntı yaptı klipleri asıl.. show en başından beri yani kanal açıldığından bu yana hep eğlence ve seyirciye yönelik şeyler yapmıştı.. diğer kanallar showdan sonra kendilerine birşeyler yaptı..
Taklitle hiç bir zaman birinci olamazsın. Kanal D hep zirvede

Kanal D`nin zirvede olması benim düşüncem değil. Bu bir gerşek. Bu yıllardır Türkiyenin düşüncesi ve bir gerçek.
kanal d nin zirvede olmasına demedim.. sadece taklitle bilmem ne bişeyler demişin... bnde ona o senin düşüncen dedim..

Kanal sempatizanlığı yapmaya gerek yok arkadaşlar, hiç bir kanal mükemmel değil. :)

Show yaza Acun koyacak , o kesin, onun dışında bir şey yapabilir mi bilmiyorum.

Kanal sempatizanlığı yapmaya gerek yok arkadaşlar, hiç bir kanal mükemmel değil. :)

Show yaza Acun koyacak , o kesin, onun dışında bir şey yapabilir mi bilmiyorum.

Temmuz, Ağustos da Acun olmuyor... survivor haziran sonunda biter, YST başlayana kadar Acun tatil yapar :)

Kesin olan Doktorlar'ın yayınlanacak olması :D

doktorların bu sene yayınlanacağını sanmıyorum... eğer yayınlanırsa geçen sezon 2 bölümler halinde yayınlanıyordu. bu sene tek bölümler halinde 2 saatlik halde yayınlanır..

Doktorlar, Adını Feriha Koydum ve Pis Yedili yayınlanırsa çok iyi olur

ben adını feriha koydumum tıpkı geçen seneki gbi yayınlanmasını isterim hafta içi her gün..

Evet iyi olur. Ya da 13.00 gibi yayınlanırsa iyi olur. Geçen sene izlemiyordum Feriha`yı aslında bu sezon izledim ve geçen yıl izlemediğim için pişman oldum :)
ben hiç kaçırmadan izledim... ama şöyle söyliyim geçen sene daha gzeldi ve heyecanlıydı.. bu senede gzel ama zehra karakteri olmayınca dizi biraz eksiltili oldu. yinede bu zamana kadar en sevdiğim dizi Adını Feriha Koydum.....

ben hiç kaçırmadan izledim... ama şöyle söyliyim geçen sene daha gzeldi ve heyecanlıydı.. bu senede gzel ama zehra karakteri olmayınca dizi biraz eksiltili oldu. yinede bu zamana kadar en sevdiğim dizi Adını Feriha Koydum.....
Aslında o bölümleri netten izledim. Geçen sene gençlik dizisi gibiydi şimdi dram dizisi olmuş. Yani konu değişmiş tamamile. Genellikle dizilerde konu değişince reyting düşer ama Ferihada aksine yükseldi. Ben 2 sezonunu da muhteşem buluyorum.