Show TV, Yaralı Adını Feriha Koydum ve Ustura Kemal ile Bir Yere Varamaz!

Fks14

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
2,350
Puanı
809
Televizyon Gazetesi.com yazarı Volkan Türkcan, Show TV'nin yeni sezonda diğer kanallarla rekabet edebilmesi için sürpriz ataklar yapması gerektiğini düşünüyor:

Show Tv Yaralarını Sarıp Savaş Meydanında ki Yerini Alabilecek mi?

Show Tv'nin işi zor... Elinde yaralı bir "Adını Feriha Koydum" dizisi, ve yaz başından beri "ha bugün ha yarın başlayacak" deyip bir türlü yayına sokmaya cesaret edemediği bir "Ustura Kemal" dizisi var. "Susksunlar" dizisi ne yazık ki çok ses getirdi ama veriler iç açıcı değil. Öyle olunca Acun Ilıcalı olayından da sonra büyük bir atılım ve kurtarıcı beklenecek. O kurtarıcı büyük olasılıkla Fatih dizisi olacak gibi. Ama tek başına bir Fatih Sultan Mehmet ,İstanbul'u feth etse bile Show Tv'yi kurtaramaz... O yüzden Show Tv'nin sürpriz ataklarını merakla bekliyorum...

feriha 5-6 reyting
ustura kemal tutmayacak diye düşünüyorum
fatih dizisinin ise her şey gününe bağlı perşembe olursa zirveye oynar; çarşamba olursa 8-9 reyting alır :)

Adini Feriha Koydum 8-9 reytingler'de
Ustura Kemal 7-8 reytingler'de
Fatih diziside gunu bagli , pazartesi olursa iyi gider , ama Acun cok iyi aliyodu 10 reytingler'de bu diziler cok is yapamaz.

Adini Feriha Koydum 8-9 reytingler'de
Ustura Kemal 7-8 reytingler'de
Fatih diziside gunu bagli , pazartesi olursa iyi gider , ama Acun cok iyi aliyodu 10 reytingler'de bu diziler cok is yapamaz.
Feriha 8-9 alamaz. Hazaı varken ortalama o kadar alıyordu. Mümkün değil. Düşüş yaşayacak
Ustura Kemal ilk başta 7-8 alabilir ama hemen düşer. 1 yıldır reklam yapılıyor