Show TV Yılbaşı Yayın Akışı Belli Oldu!

xBUGRAx

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
20,584
Puanı
1,060
Show TV, Yılbaşı yayın akışı belli oldu.

Show TV, Bu yılbaşında önce yeni yarışması Yaparım Bilirsin'in 'Yılbaşı Özel' bölümünü yayınlayacak.

Yaparım Bilirsin 'Yılbaşı Özel' Pazartesi 20.00'de!

C34_yaparimbilirsin-yilbasi.jpg

Hemen ardından Yaşar,Bengü,Ziynet Sali,Çoşkun Sabah'ın konser vereceği 'Yılbaşı Özel Eğlence Programı'

A3Z_showtv-2013-yilbasi.jpg

'Yılbaşı Özel Eğlence Programı' Pazartesi 00.30'da
(Program 21.00'de SKYTürk360'da da yayınlanacak)

Kesinlikle İzlemeyeceğim :D Yaparım Bilirsin ilk 100e zor giriyor, yılbaşı akşamı ilk 200`e bile giremez. Kanal D`den başka bütün kanallar fos. Star hariç. Ama onda da O Sesten başka iş yok

Bu ne ya. Show'a hiç bu kadar acımamıştım.

- - - Ekleme - - -

Bu ne ya. Show'a hiç bu kadar acımamıştım.

bencede boşa masraf yapmışlar bunlara para verecegıne çalışanlarının paralarını ödeseler bari

Ben Bilmem Eşim Bilir'in benzeri program olan Yaparım Bilirsin'i, O Ses Türkiye ve Ben Bilmem Eşim Bilir'in karşısına koyacak. Yani ilk 100 bile büyük başarı bence. Normâl koşullar altında ilk 100'e girmekte zorlanan Yaparım Bilirsin programı, şimdi neler yapacağını merak ediyorum. :)

Pis Yedili'ye yılbaşı özel bölümü çekip, yayınlansa çok daha iyi olurdu aslında. :)

Yaparım Bilirsin yerine Ben 10 koysalardı o bile daha çok reyting alır :D Kesinlikle izlemem.

hiç iyi gitmez en fazla 1.5 reyting alır

- - - Ekleme - - -

hiç iyi gitmez en fazla 1.5 reyting alır

Yaparım Bilirsin ne ya :) ilk 100e giremez. :)
Eğlence ise ilk 25te olur

Kesinlikle İzlemeyeceğim :D Yaparım Bilirsin ilk 100e zor giriyor, yılbaşı akşamı ilk 200`e bile giremez. Kanal D`den başka bütün kanallar fos. Star hariç. Ama onda da O Sesten başka iş yok
isterse olmasın başka bişey ama bol reyting var rahat zirvede olur :)

BBEB'i ben de izliyorum ama Yaparım Bilirsin bence çok daha eğlenceli. Daha fazla reyting hakediyor. İlk 100'e girmekte de hiç zorlanmıyor bu arada, çoğu zaman 35. falan oluyor. Biraz zaman lazım. Behzat Uygur Salı günkü bölümde de söylemişti: ''Biz buradayız [Showdayız] ve burada olmaya devam edeceğiz''.