Show TV, Ustura Kemal konusunda hatasından dönüyor!

hayret bi şey

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
8,680
Puanı
860
usturakemalyeni3.jpg

Salı günleri ekranlara gelen Ustura Kemal dizisi ani bir kararla pazar gününe alınmıştı.

Tns verilerine göre reyting kaybeden dizi ne yazık 11 sıra birden düşmüştü.
Anlaşılan o ki Show TV hatasından dönüp diziyi yine salı günü yayınlayacak.
9 Ekim'de dizinin tekrarını yayınlayacak olan kanal, 14 Ekim Pazar günü ise saat 20.00′de 'En Büyük Show' isimli eğlence programını yayınlanacak.

vallahi dizi guzel dizi turiyenin bayragi namaz ezan hersey guzel ask dolu vatansever bir yapim artik bence turkiye izlesin yaaa haksizlik yapiliyor diziye turkiyenin dizisi izlenir turkiyenin eseri mustafa kemal ataturk ismi bile dizide soyleniyor turk bayragina and iciliyor bence izlenmeli yapim

Oktay'a acıyorum böyle dizide oynanırmı ya :A

Pazar Bir Sınav dı Yenildi .
Salı da Duracak Başka Çare Yok 2 Haftaya ÖBGZK Bile Geçer Geçen 2 Reyting Fark Vardı.

Salıya dönse bile yine çakılacak. Zaten tanıtım gazıyla devam ediyordu

Ustura'nın pazarda tutunamamasından salı'nın pazardan çok daha boş olduğu anlamı çıkar mı? Mesela BBEB aslında ÖBGZ'den daha mı güçlü ?

Ustura'nın pazarda tutunamamasından salı'nın pazardan çok daha boş olduğu anlamı çıkar mı? Mesela BBEB aslında ÖBGZ'den daha mı güçlü ?
Hayır. Sadece o kadar eğlencenin arasında kimse herkesi tokatlayan adamı seyretmez. Hayat Devam Ediyor da benzeri bir kader yaşayacak

Hayır. Sadece o kadar eğlencenin arasında kimse herkesi tokatlayan adamı seyretmez. Hayat Devam Ediyor da benzeri bir kader yaşayacak

yayından kalkar istavrit yalnız hayat devam ediyor konusunda umutluyum iyi iş çıkaracak ..

Ustura öbgzk ye yetişti :d
ÖBGZK Pazara alınsaydı 2 reyting almazdı ama :d

Ayrıca bi hafta maç yüzünden aralarındaki fark 2 reyting oldu hemen sevindiniz. Normalde 4 reyting. O zaman ben de katıla katıla güleyim Yalan Dünya totalde Koçana yetişti diye :d

- - - Ekleme - - -

Ustura öbgzk ye yetişti :d
Senin bir lafın vardır takas. Hani işine geldiğin zaman kullandığın.

Ustura daha ilk yılında 4 reyting alıyor, 3.yılında 2 alırsa öpsün başına koysun

Ustura niye salı günü yükselsin ki, dizi bence maksimumundaydı...

ÖBGZK Pazara alınsaydı 2 reyting almazdı ama :d

Ayrıca bi hafta maç yüzünden aralarındaki fark 2 reyting oldu hemen sevindiniz. Normalde 4 reyting. O zaman ben de katıla katıla güleyim Yalan Dünya totalde Koçana yetişti diye :d

- - - Ekleme - - -

Senin bir lafın vardır takas. Hani işine geldiğin zaman kullandığın.

Ustura daha ilk yılında 4 reyting alıyor, 3.yılında 2 alırsa öpsün başına koysun

Revan Gül Gülme Diyen Yok :)
Maç Varken 2 Reyting Fark Oluyorsa
Maç Yokken Geçmesi Lazım ki Gelecek Haftalarda Göreceğiz

Ondan önceki hafta maç yoktu yanılmıyorsam, geçmiş midi ?

Ustura'nın da, ÖBGZ'nin de yükselme şansı yok bence, araları hep böyle olur...

konuyu tam anlamadım ama sanıyorum istavrit öbgz yi geçer diye bir iddianız var gibi :)) totoşu 4 ab si 2 olan istavrit öbgz yi geçermi diyorsunuz konu bumuydu :)))