Show TV, Ustura Kemal Dizisini Aylardır Koklatıyor Ama Ellettirmiyor!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Fks14
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Fks14

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
2,350
Puanı
809
Show Tv'nin güçlü kadrosuyla dikkat çeken dizisi Ustura Kemal'in tanıtımları Ocak ayından beri kanalda dönüyor. Son zamanların ilgi çekici dizi formatı olan 'eski tarihin anlatılması' bu dizide de karşımıza çıkacak.

Peki ne zaman? Evet herkesin kafasındaki en büyük soru bu. Ocak ayından beri tanıtımları dönen dizinin ilk yayın tarihi 24 Temmuz olarak belirlenmişti. Fakat gel gör ki şimdi de diziyi Eylül ayında başlatma kararı aldılar. Sanırım Show Tv ve dizi yapımcıları 'Gösteririm ama elletmem' taktiğini kullanarak ilgiyi üzerlerine çekmeye çalışıyorlar.

Ayrıca dizinin çekimleri sürerken başrol oyuncusu Oktay Kaynarca evlenmişti. Dizinin yayın tarihi bir daha ertelenir mi bilinmez ama dizi ekranlarda yayınlanıncaya kadar Oktay Kaynarca'nın bir çocuğu olursa kimse şaşırmasın.

[h=3]Fatih Halis Eroğuz[/h]

Milletle resmen dalga geciyor. Neredeyse 8 aydir fragmanlar donuyor. İkide bir şu gun baslatacak deniliyor ama bir turlu baslatmiyor. Yemek yapilir ya tadini begenmezsin istemezsin hic kimse yesin. Showun ki de o hesap

Bu diziden cok umutluyum. Bu senenin cok izlenen 2. veya 3. dizisi olabilir. 1. FATİH olacak zaten İns. :)

Show Tv acaba diziye güvenmiyormuda sürekli erteliyor? Tanitim fragmanlari ben basarili bulmadim açikcasi, basarili olacagini dusunmuyorum.

Show Tv acaba diziye güvenmiyormuda sürekli erteliyor? Tanitim fragmanlari ben basarili bulmadim açikcasi, basarili olacagini dusunmuyorum.

Bence bilip bilmeden konusma Fks14. Dizi icin harcanan paralardan haberin yok sanirim. Sadece dogru zamani bekliyolar. Zaten tum yeni diziler Eylulden sonra baslar. Yazin baslayan projelerinde devam niteligi tasima olasiligi dusuk oldugundan Eylul'u bekliyor Show TV. En dogrusunu da yapiyor..

Bence de. 13 bölüm sürer herhalde. Magazinde, Hayata Gülümsede hergün diziyi reklam yapıyorlar. Kesinlikle bu Show politikası. Böylecek TUİ, MUCK, Düşman kardeşlerdeki gibi yüksek reytingle başlar sonra çöker.

- - - Ekleme - - -

Bence de. 13 bölüm sürer herhalde. Magazinde, Hayata Gülümsede hergün diziyi reklam yapıyorlar. Kesinlikle bu Show politikası. Böylecek TUİ, MUCK, Düşman kardeşlerdeki gibi yüksek reytingle başlar sonra çöker.

Bence bilip bilmeden konusma Fks14. Dizi icin harcanan paralardan haberin yok sanirim. Sadece dogru zamani bekliyolar. Zaten tum yeni diziler Eylulden sonra baslar. Yazin baslayan projelerinde devam niteligi tasima olasiligi dusuk oldugundan Eylul'u bekliyor Show TV. En dogrusunu da yapiyor..

14 Mayis dendi, baslamadi. Hatta bu tarihde baslayacagini dizinin yapimcisi ali gundogdu "yerli dizi" programinda açikladi.

Ardindan mayis sonunda baslayacak söylendi, yine baslamadi.

Sonra haziran dendi ve çekimler yetismedi dendi, ama magazin sayfalarda görüyorum ki naz elmaz tatilin keyfini çikariyor, oktay evlendi vs vs.

Simdi ise Eylülde baslayacak deniliyor, acaba neden sürekli erteleniyor? Bu arastirilmali.

Bir Zamanlar Osmanlı'daki gibi bir durum olma ihtimali yüksek. Fakat Eylül en doğru zaman bence. Böyle bir dizi yazın ortasında başlamamalıydı. :)

14 Mayis dendi, baslamadi. Hatta bu tarihde baslayacagini dizinin yapimcisi ali gundogdu "yerli dizi" programinda açikladi.

Ardindan mayis sonunda baslayacak söylendi, yine baslamadi.

Sonra haziran dendi ve çekimler yetismedi dendi, ama magazin sayfalarda görüyorum ki naz elmaz tatilin keyfini çikariyor, oktay evlendi vs vs.

Simdi ise Eylülde baslayacak deniliyor, acaba neden sürekli erteleniyor? Bu arastirilmali.

Arastir o zaman sen. :d Sen bir yapimci olsan Mayis'ta ya da Temmuz'da mi baslatirdin once bunu bir dusun. :d

Ben yapimci olsam net bir tarih açiklardim ve o zaman yayinlardim dizimi. Sürekli erteleyerek, diziyi güvensiz hale getirmezdim.

Muhtesem Yuzyil'da da ayni sey oldu. Eylul dendi, Ekim dendi, Kasim dendi, Ocakta basladi ve su an ratingleride cok iyi.

@Furkan Çok Haklsın Furkan. Kelime kelime katılıyorum. İş yapan bir dizi mayısta da, Temmuzda da iş yapar

Aynen öyle, sürekli ertelemenin anlami yok.

Mesele su ama siz anlamak istemiyorsunuz. Bu tur seyler her zaman olabilir. Bir yapimci ve kanalda dizinin erkenden bitmesini asla istemez. Bu yuzden en dogru zamani bekliyorlar. Her dizide de olabilecek birsey bu. Cunku bir dizi yapiliyor ve sandiginiz kadar kolay degil dizi yapmak. Bu dizide bir donem dizisi ve donem isi yapmak normal dizilere nazaran kat ve kat masraflidir. Tum bunlar goz onune getirildiginde bana gore en iyi zamanda baslayacak Ustura Kemal.