Show TV Sesini Kaybetti!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan xBUGRAx
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

xBUGRAx

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
20,577
Puanı
1,060
Maddi sıkıntılar içerisinde olduğu bilinen Show TV'ye bir darbede kurumsal sesinden geldi!

Yıllardır Show TV'nin tanıtımlarını seslendiren Mehmet Onur görevinden ayrıldı.
Dün kanal yöneticileriyle görüşen Mehmet Onur, hizmetine son verdiğini açıkladı.
Mehmet Onur, kendi şirketi vasıtasıyla Show TV'ye hizmet veriyordu.

SaVoa tarafından dünya standartlarında sesi olduğu tescillenen ilk ve tek Türk seslendirme sanatçısı Mehmet Onur'dur.

Mehmet Onur belkide TV Dünyası'nın en kaliteli seslerinden birine sahipti. Show TV bu sesi sayesinde yapımlarını daha ilgi çekilebilir hale getiriyordu...

Kanal adına üzüldüm...

Show TV bunları sonuna kadar hak ediyor. Patronları Karamehmet para içinde yüzerken Show TV işçilerinin maaşlarını bile ödemiyor. Bu tutumunu sürdürür ve Show TV'ye müdahale etmezse daha çok kişi bırakır Show'u. Kimse para alamadığı yerde durmak istemez.

- - - Ekleme - - -

Show TV bunları sonuna kadar hak ediyor. Patronları Karamehmet para içinde yüzerken Show TV işçilerinin maaşlarını bile ödemiyor. Bu tutumunu sürdürür ve Show TV'ye müdahale etmezse daha çok kişi bırakır Show'u. Kimse para alamadığı yerde durmak istemez.

İşte bakın. "Yaparım Bilirsin" yarışmasını bile tanıtırken çok etkileyici bir ses tonu var...

Moderatörün son düzenlenenleri:
Ne yalan söyleyeyim en çok begendigim kanal seslendirmelerinden biriydi, Show Tv önemli bir isimi daha kaybetti..

Show TV, Çok iyi bir sese sahip birisini kaybetti. Bakalım daha neleri kaybedilecek, bekleyip göreceğiz.

Sevmiyordum zaten seslendirmesini. Sanki kafasına silah dayayıp konuşturuyorsun gibi konuşuyor.

Sesi gerçekten etkileyici ama Show TV derken ş'yi çok vurgulu söylüyordu. Kanalın isminden soğutuyordu insanı

Show'un şu durumuna cidden çok yazık..

- - - Ekleme - - -

- - - Ekleme - - -

Üzüldüm yaa laa....Star kapar bu adamı

En iyi ses harbiden bu adamın o yuzden demek show tv'nin tanıtımları hep uzun olmuş.Diğer kanallar en faz 40-50 snye yaparken show hep 1 dk'dn uzundu.

atv Ciner'deyken de bi adam vardi atv ile özdeşleşmiş.O adam önce star'a sonra Kanal 1'e geçti şimdi sanırım BloombergHT'de 😕 (yanıladabiliyorum) ama siz sabah gazetesi reklamlarındaki sesinden hatırlarsiniz.O adamın seside iyidir.

Kötü bir haber ancak Show TV'nin diğer sesi de fena değil