Show TV Mart Ayında da Rakiplerine Fark Attı!

mrt-06

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
59,941
Puanı
1,061
55D7734B66A157D249257C9EEFA14FC8_640x360.jpg

Aziz, Üç Kuruş, Baba, Oğlum, Güldür Güldür Show 9. sezon, Didem Arslan Yılmaz ile Vazgeçme gibi ses getiren yapımlara, bu sezon da imza atan Show TV, 5 aydır internet yayıncılığında sürdürdüğü başarıyı korudu. 5 aydır showtv.com.tr zirvedeki yerini korurken Mart 2022'de de en yakın rakibine iki kat fark atarak 6.5 milyon izlenme süresine ulaştı.

Kanalın resmi sosyal medya adresinden yayınlanan haberde "Gemius Stream Time metriğine göre Mart 2022’de de rakiplerini geride bırakarak 5 aydır üst üste en uzun süre video izlenen televizyon internet sitesi oldu. Tüm İzleyicilerimize teşekkürler." notu paylaşıldı.

showtvcomtr.jpg

Aynı başarıyı ekranda da göstermesi dileğiyle...

Bu farkı TV'de atsa daha faydalı olur ortalama 3-5 reytingli işlerle nereye kadar. :A

55D7734B66A157D249257C9EEFA14FC8_640x360.jpg

Aziz, Üç Kuruş, Baba, Oğlum, Güldür Güldür Show 9. sezon, Didem Arslan Yılmaz ile Vazgeçme gibi ses getiren yapımlara, bu sezon da imza atan Show TV, 5 aydır internet yayıncılığında sürdürdüğü başarıyı korudu. 5 aydır showtv.com.tr zirvedeki yerini korurken Mart 2022'de de en yakın rakibine iki kat fark atarak 6.5 milyon izlenme süresine ulaştı.

Kanalın resmi sosyal medya adresinden yayınlanan haberde "Gemius Stream Time metriğine göre Mart 2022’de de rakiplerini geride bırakarak 5 aydır üst üste en uzun süre video izlenen televizyon internet sitesi oldu. Tüm İzleyicilerimize teşekkürler." notu paylaşıldı.

Ekli dosyayı görüntüle 116527
Bunu büyük başarı gibi sunmak ne kadar doğru bilemedim. :A

• Olmamış
  • Güldürdün
Reactions: kerem and mrt-06
Başkalarının başarıları ile dalga geçtikten sonra benim başarım. :A
Kanal D fanı geldi.. Aşkından öldüğün kanalın. :A

Bunu büyük başarı gibi sunmak ne kadar doğru bilemedim. :A
Ne alaka? Herkes artık dijitale önem verirken dijitalde başarı kazanmak kötü mü :A

Adblock kapattıran sitede kim bu kadar 6.5 milyon izlenme pek inandırıcı gelmedi :A
Resmi şirket ölçümü. :D

Daim olsun canım. :A
SAĞOL CANIM BENİM

Medyapım'ı ikna edersek gelecek sezon reytinglerde de rakipsiziz demektir. :Z

Övünülecek bir başarı olmadığını söylemek zorundayım yine de. :A