Show TV Kendini Toparlayabilecek mi?

denizz19

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
63,748
Puanı
1,061
Geçtiğimiz sezonların hemen hemen en kötüsünü yaşayan kanala bakacak olursak hiç kuşkusuz Show TV akıllara geliyor. Yaptığı dizilerle bir türlü istenilen seviyeye çıkamayan bir kanal gördük geçen sezon.

Aşk Ekmek Hayaller, Sevdaluk, Saklı Kalan, Adını Kalbime Yazdım, Firuze, Her Sevda Bir Veda gibi dizileriyle iddialı bir çıkış yapmak için çırpınan kanal bu dizileriyle büyük bir hayâl kırıklığı yaşadı.

Bu diziler içerisinde bir tek Adını Kalbime Yazdım PT2 yayınında iyi oranlar alıyordu ancak kanal hata yapıp PT1'e kaydırınca dizinin aldığı oranlar yarı yarıya düştü ve öyle ki yayından kaldırıldı.

Ancak bu yayınlanan diziler içerisinde en uzun soluklu olan dizinin de SEVDALUK olduğu da bir gerçek. Dizi büyük beklentilerle yayına sürüldü ancak yanlış senaryonun kurbanı oldu dizi.

Peki Show TV yeni sezonda nasıl bir performans sergileyecek? Şuan elinde olan yapımları Yılanların Öcü, Fatih Harbiye ve Güldür Güldür Show ve Bu Tarz Benim olan kanalın bu yapımlarından Fatih Harbiye'de düşük giden reytingleri sebebiyle final kararı çıktı ve geriye sadece 2 yapım kaldı. Ama bu yapımlar kanalı nereye kadar idare edebilir?

Yılanların Öcü, Çarşamba günlerini bir şekilde idare ediyor ancak dizinin son haftalarda düşüşe geçtiğini de söyleyebiliriz. Total oranları idare etse de AB oranları çok yetersiz dizinin. Total 4 reytingin altına düştüğünde tehlike çanları çalabilir.

Güldür Güldür Show ise uzun zamandır hem Perşembe günü hem Cuma günü kanalı fazlasıyla sırtlayan tek yapım oldu. Peki şimdi ne olacak?

Kanalın bu sezon için yeni dizi planları var ve boş olan günler Pazartesi, Salı, Cumartesi ve Pazar olacak. Acil Servis, Roman Havası, Sevda Kafesi ve Ezra isminde 4 yeni dizinin başlayacağı haberleri yayılmaya başlamış ve bazı dizilerin tanıtımları bile yayına sürülmüştü.

Bu diziler hangi gün yayınlanabilir peki? Bakıldığı zaman Cumartesi ve Pazar günleri komedi açığını göz önüne alırsak Roman Havası dizisinin bu günlerden birine gelebileceği aşikâr. Pazartesi gününün de iddialı bir drama dizisiyle dengelerinin değişeceğini düşünürsek Sevda Kafesi dizisinin buraya gelebileceğini düşünüyorum ben.

Salı gününe Acil Servis ve hafta sonu günlerinden birine de Ezra gelecek diye tahmin ediyorum. Eğer bu şekilde bir yerleştirme yapılırsa dizileri iyi olduğu takdirde tutturma olasılığı daha sağlam görünüyor.

İlerleyen günlerde Show TV'nin bu geri kalmış halini toparlayıp toparlayamayacağını göreceğiz.

Son düzenleme:
Ntc medyanin da dizisi var 5dizi basliyo Bide Bkm Film Dizisi Bugun yeni uyalama ilede anlasdi ama 2-3dizi daha varki onlarda subar mart baslicak

Ntc medyanin da dizisi var 5dizi basliyo Bide Bkm Film Dizisi Bugun yeni uyalama ilede anlasdi ama 2-3dizi daha varki onlarda subar mart baslicak
Henüz isimleri belli olmayanları yazmadım. Ancak şuan ki boş günlere yerleştirebilmek için 4 dizi net ve isimleri belli. :)

Surekli dizi yayinlamak toparlanmaksa eger o da olur onun haricinde zaten reytinglerde diger kanallara cok yakin coktan toparlandi bile. Show Tv ustune oynanan ezik muhabbetleri bitti artik

Surekli dizi yayinlamak toparlanmaksa eger o da olur onun haricinde zaten reytinglerde diger kanallara cok yakin coktan toparlandi bile. Show Tv ustune oynanan ezik muhabbetleri bitti artik
Hayır toparlanmak sadece dizi yayınlamak değil elbette ama kaliteli işler yapıp sadece Güldür Güldür dışında da bir şeyler yapabilmek. :)

Henüz isimleri belli olmayanları yazmadım. Ancak şuan ki boş günlere yerleştirebilmek için 4 dizi net ve isimleri belli. :)
5ci dizisede İsmi Belli oldu ama Senden Daha Melek adli dizi ya 6ci da Son Destan ama neyse aralikda tum dizileri Haber Turk aciklicak kendisi sabredin biraz ahaha

Hayır toparlanmak sadece dizi yayınlamak değil elbette ama kaliteli işler yapıp sadece Güldür Güldür dışında da bir şeyler yapabilmek. :)
Kanallar birer ticarethanedir en az masrafla en fazla para kazanmaya bakarlar insanlar haftanin 7 gunu Guldur Guldur izlemek istiyorsa kanal da onu gosterir. Elimde veri yok tabii ama bu sene en fazla parayi Show Tv nin kazandigina eminim. Gercekten iyi diziler arka arkaya gelecek kanalda ama bugunku reytinglerini de aramasi muhtemel. Hicbir seyin garantisi yok bu sektorde. Iki uc dizi tutturursa iyice ucar kanal onu soyleyeyim gunduz kusagi cok ciddi kuvvetli bu sene cunku. Erol Aksoy tarafindan kanal tekrar mahkeme ile Cinerin elinden alinmazsa gerek maddi gerekse yonetim olarak problem yok gibi kanalda. Eski gunler bitti. Baska kanal olsaydi o gunlerin ardindan iyice yok olurdu ama marka cok kuvvetli marka o cicek logosu orada durdugu surece kullerden dogar yine

Yine Sevdaluk'u da küçük bir paragrafa sokuşturuvermişsin @denizz19... :)

Yazı yine gayet güzel olmuş, dizilerden sadece Roman Havası tutabilir gibi görünüyor. Ondan da çok emin değilim. Neyse, umarım kanalın yüzü kısa zamanda güler... :)

Yine Sevdaluk'u da küçük bir paragrafa sokuşturuvermişsin @denizz19... :)

Yazı yine gayet güzel olmuş, dizilerden sadece Roman Havası tutabilir gibi görünüyor. Ondan da çok emin değilim. Neyse, umarım kanalın yüzü kısa zamanda güler... :)
Sevdaluk kanalın en kaliteli işi olabilecekken arkasında durmaması sebebiyle bitti. Aslında evet reytingleri düşüktü ama farklı bir işti. Sürekli entrika, vıcık vıcık ergen aşk dizileri izlemekten sıkılanlar için çok iyi bir alternatifti. Ama TNS müsaade etmeyince olmuyor ne yazık ki tıpkı Gültepe gibi.

Sevdaluk kanalın en kaliteli işi olabilecekken arkasında durmaması sebebiyle bitti. Aslında evet reytingleri düşüktü ama farklı bir işti. Sürekli entrika, vıcık vıcık ergen aşk dizileri izlemekten sıkılanlar için çok iyi bir alternatifti. Ama TNS müsaade etmeyince olmuyor ne yazık ki tıpkı Gültepe gibi.
Aslında Sevdaluk'un ilk bölümüne biraz bakmıştım, ama çok sevememiştim. Sonra da bir daha bakmadım bunun yüzünden. Ama eminim güzel bir iştir... :)

Gültepe'yi ise hiç hatırlatma. Sen Sevdaluk yüzünden Show'a kızgınsan, ben de Gültepe için çok kızgınım. Bu güzel hikayeyeyi yaşatmak için öyle böyle devam ettirmeye çalışıyorum işte senaryo bölümünde. Ancak öyle teselli olabiliyorum. Sen de galiba Sevduğum diye devamını yapmışsın, ama tutmamış...

Neyse, o mevzuya girsek hiç çıkamayız. Ama biteceği varmış maalesef...

Aslında Sevdaluk'un ilk bölümüne biraz bakmıştım, ama çok sevememiştim. Sonra da bir daha bakmadım bunun yüzünden. Ama eminim güzel bir iştir... :)

Gültepe'yi ise hiç hatırlatma. Sen Sevdaluk yüzünden Show'a kızgınsan, ben de Gültepe için çok kızgınım. Bu güzel hikayeyeyi yaşatmak için öyle böyle devam ettirmeye çalışıyorum işte senaryo bölümünde. Ancak öyle teselli olabiliyorum. Sen de galiba Sevduğum diye devamını yapmışsın, ama tutmamış...

Neyse, o mevzuya girsek hiç çıkamayız. Ama biteceği varmış maalesef...
Sevduğum olarak birkaç bölüm devam ettim ama forum ilgi göstermeyince sezon finali yaptım bir daha da başlatır mıyım bilmiyorum zaten. :A Belki yeni bir diziyle dönerim. :A

Sevduğum olarak birkaç bölüm devam ettim ama forum ilgi göstermeyince sezon finali yaptım bir daha da başlatır mıyım bilmiyorum zaten. :A Belki yeni bir diziyle dönerim. :A
Ben de "Gültepe İnsanları" diye devam ettiriyorum bu aralar. Şimdilik ilgi düşük olsa da bir şekilde tamamlamayı düşünüyorum. Aklımda yeni şeyler var, ama gerçekleşmesi birkaç bölümü ancak bulur... :)

Kanal, dizi bağımında olmasa bile reyting bağımında geçen yıldan çok daha iyi zaten. Bu açıdan toparlandı. Ama dizi açığı kesinlikle var. Zaten şu anda devam edecek gibi görünen tek dizisi var. Diğer 4 dizide gelince özellikle Ezra ile birlikte dizi sorununu da çözeceğini düşünüyorum.
Çok güzel bir yazı yazmışsın. Ellerine sağlık. :)

Cumartesi günü de Bu Tarz Benim Eleme Gecesi yayınlandığı için dolu olduğunu söyleyebiliriz, iyi de reytingler alıyor zaten Cumartesi'nin zirvesinde. :)

Çarşamba Yılanların Öcü, Perşembe ve Cuma günleri ise Güldür Güldür var ama sanırım yeni dizileri denemek adına tek güne düşürülebilir ilerleyen zamanlarda Güldür Güldür. Tahminimce fragmanları dönen Roman Havası Pazartesi, Ezra ise Pazar akşamı ekrana gelecek. Diğer diziler Ocak ayını bulacağı için şu an bir şey söylemek güç. Ama Ezra dizisinden umutluyum ben. :)

Ekstra olarak Arkadaşım Hoşgeldin transferi gerçekleşirse eğer, pek sanmıyorum doğru olduğunu ama başarısına başarı katabilir Show TV. :)

Cumartesi günü de Bu Tarz Benim Eleme Gecesi yayınlandığı için dolu olduğunu söyleyebiliriz, iyi de reytingler alıyor zaten Cumartesi'nin zirvesinde. :)

Çarşamba Yılanların Öcü, Perşembe ve Cuma günleri ise Güldür Güldür var ama sanırım yeni dizileri denemek adına tek güne düşürülebilir ilerleyen zamanlarda Güldür Güldür. Tahminimce fragmanları dönen Roman Havası Pazartesi, Ezra ise Pazar akşamı ekrana gelecek. Diğer diziler Ocak ayını bulacağı için şu an bir şey söylemek güç. Ama Ezra dizisinden umutluyum ben. :)

Ekstra olarak Arkadaşım Hoşgeldin transferi gerçekleşirse eğer, pek sanmıyorum doğru olduğunu ama başarısına başarı katabilir Show TV. :)
Bence Roman Havası hafta sonu yayınlanacak. :)

Bence Roman Havası hafta sonu yayınlanacak. :)
Haftasonu yayınlanırsa Pazar günü yayınlanacak demektir ama bence Pazartesi günü komedi açığı ve Total boşluğu fazla, o gün tutma şansı daha yüksek bence. keza Ezra'nında Pazar günü tutabilme ihtimali daha fazla...

Haftasonu yayınlanırsa Pazar günü yayınlanacak demektir ama bence Pazartesi günü komedi açığı ve Total boşluğu fazla, o gün tutma şansı daha yüksek bence. keza Ezra'nında Pazar günü tutabilme ihtimali daha fazla...
Bence zaten Ezra da hafta sonu olacak. Kaldı ki Roman Havası bence Cumartesi, Ezra Pazar olabilir ya da tam tersi. :)