Show TV Acun Ilıcalı'nın mı Oluyor ?

bazinga

Konu Sahibi
Admin
Katılım
1 Şubat 2007
Mesajlar
93,001
Reaksiyon puanı
49,676
Puanı
1,060
Konum
İstanbul
Web Sitesi
izleryazar.com
Milliyet Gazetesi'nin Cadde ekinde magazin ve TV yazıları yazan Ali Eyüboğlu Bloomberg HT'de Gülin Yıldırımkaya'ya konuştu. Eyüboğlu'nun verdiği yanıtlar içinde öyle çarpıcı bir başlık vardı ki izleyenleri hayrete düşürdü.Gülin Yıldırımkaya'nın "Acun Ilıcalı ile Show TV ilişkisinde bir ödeme sorunu var. Buna rağmen Acun birçok teklifi geri çevirip orada kalabiliyor. Bu anlamada ShowTV de başarılı olarak değerlendirilebilinir değil mi?" şeklindeki sorusuna Ali Eyüboğlu çok ilginç bir yanıt verdi:
"Acun bu gidişle bir iki sene sonra Show TV'nin sahibi olabilir. Şaka yapmıyorum çok ciddiyim... Alacakları o kadar çok birikti ki!"
Eyüboğlu sözlerini şöyle sürdürdü:
"Ben Acunun geçen sene Kanal D'ye veya ATV'ye gitme durumu olduğu dönemde kendisi ile konuşmuştum. Bana dedi ki: 'Abi sen 19 yıldır Milliyet'tesin kendini oraya ait hissediyorsun, ben de Show TVde şöhret oldum ve kendimi çok buraya ait hissediyorum. Karşı tarafa gidersem parayı bulurum ama acaba aynı ortamı, huzuru bulabilir miyim?' diye endişelerim var.'
Bunun için de patron çağırıp bir laf söyleyince Acun da kalmış. Bir tür vefa duygusu da var... Ayrıca paraya da ihtiyacı yok eninde sonunda alacaklarını da kağıda dönüşmüş olduğu için alacak..
Ama SHOW TV en nihayetinde bu finans sorunun çözmeli çünkü Mehmet Emin Karamehmet artık Türkiyenin en büyük ihalelerini ala ala bir hale geldi ama kanaldakiler, gazetedekiler paralarını alamıyorlar."
 

Berk

Favori Üye
Katılım
25 Ağustos 2008
Mesajlar
933
Reaksiyon puanı
9
Puanı
139
Konum
Bursa
Bn HatırLıorm KüüçükLümmde Acun Firarda Die program Yapardı Bu Show tv de ..xD