Show TV İçin Kolları Sıvadı!

hayret bi şey

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
8,748
Puanı
860
Show TV Eski Haline Dönmek İçin Kolları Sıvadı!

gFm7EIPEI18AV8eAPmIGylib.jpg

Bu sene büyük bir maddi krize girerek dizilerini tek tek bitirmek zorunda kalan Show TV uzun süredir çok zayıf durumdaydı.

Kanalın bu haline dur demek isteyen Show TV yönetim kurulu üyesi Serdar Çaloğlu kanal için kolları sıvadı.

Beş büyük dizi yapımcısı ile görüşen Çaloğlu , kanalın maddi durumu hakkında yapımcılara bilgi verdi.

Yapımcıları kanala dizi yapmaları ve ödeme konusunda kolaylık yapmalarını isteyen Serdar Çaloğlu yapımcılara ödeme garantisi verdi ama bu ödemelerin uzun vadelere yayılmasını rica etti.

Yapımcıların bu durumu kabul edip etmeyeceği merak ediliyor.​

Son düzenleme:
Büyük ihtimalle Ay Yapım - MED Yapım - Gold Film - TMC Yapım ve Süreç Film ile görüşmüştür.

kanalın durumunu düzeltmeden kiminle görüşüldüğünün bir önemi olmayacaktır bence.....:indecisiveness:

Bu sefer de dizinin ilk bölümünü yayınlarsa 7 gün 24 saat yeni dizinin ilk bölümünü yayınlarlar

Show TV bu saatten sonra düzelir mi bilemiyorum.

Serdar Çaloğlu Eylül'den beri neredeydi? Çok geç kalındı ne yazık ki...

Bu ne saçma bir mantıktır yahu.

Zaten bu kötü duruma bu ucuzcu beleşçi mantıkla düştüler. Hala aynı şekilde düşünmeye devam mı ediyorlar yüzsüz gibi.

inşallah düzelir ya show suz rekabet olmuyor

- - - Ekleme - - -

Show TV bu saatten sonra düzelir mi bilemiyorum.

Serdar Çaloğlu Eylül'den beri neredeydi? Çok geç kalındı ne yazık ki...
bence geç kalınmadı sadece biraz daha durum zorlaştı şuan show tv hala geniş kitlelere ulaşabiliryor herkezin uydusunda üst sıralarda çok geç kalınmadı esas eylüle kalsaydı geç olurdu neyse umarım düzelir.

show tv sasirdi resmen simdi mi akli basina geldi salaklarin pek sansi yok suan bence eylulde bence isler yapsalar iyi olur

İnşallah alırlar. Daha önce de dediğim gibi yılların kanalının bu halde olması içler acısı.
Acil satılması lazım kanalın digitürke milyar dolarlar harcayan karamehmet show tv ye üvey evlat muamelesi yapıyor yazık ya artık koç sabancı vb bir şirkete satılsın gerçekten üzülüyorum