Show TV Çocuk Filmleri Kuşağı Başlıyor!

Aserat

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
64,605
Puanı
1,061
thumbnail_1434190063.jpg
Show TV, gelecek haftadan (15 Haziran) itibaren Çocuk Filmleri Kuşağı'nı ekranlara getirmeye başlayacak.

Yaz tatilinin başlamasıyla birlikte en güzel animasyon filmlerini yayınlayacak olan kanalda ilk hafta yayınlanacak filmler şöyle:

15 Haziran Pazartesi 16.15Süper Kahramanlar (Zoom)
16 Haziran Salı 16.15Korsanlar (The Pirates: Band of Misfits)
17 Haziran Çarşamba 16.15Hediye Operasyonu (Arthur Christmas)
18 Haziran Perşembe 16.15Küçük Kardeşim (Stuart Little)
19 Haziran Cuma 16.15Çılgın Dostlar 3 (Open Season 3)
20 Haziran Cumartesi 16.15Kikoriki: Yenilmez Takım (Kikoriki) / TV'de İlk
Çocuk Filmleri Kuşağı, Pazartesi'den Cumartesi'ye 16.15'te Show TV'de!

http://www.showtv.com.tr/program/haber/1090338-cizgi-film-kusagi

Son düzenleme:
İyi bir alternatif olmuş. Başarılı olacaktır bence, günlük diziler ve o saattaki programlar sona erdi. Yaz tatilinin de etkisiyle başarılı olacaktır. :)

Ama ben Show TV'den dizi tekrarı bekliyordum nedense. Asla Vazgeçmem veya Yılanların Öcü'nü ilk bölümünden itibaren hafta içi her gün yayınlayabilir şeklinde. Yayınlayacaksa da sanırım 14.00 gibi yayınlar herhalde artık.

İyi bir alternatif olmuş. Başarılı olacaktır bence, günlük diziler ve o saattaki programlar sona erdi. Yaz tatilinin de etkisiyle başarılı olacaktır. :)

Ama ben Show TV'den dizi tekrarı bekliyordum nedense. Asla Vazgeçmem veya Yılanların Öcü'nü ilk bölümünden itibaren hafta içi her gün yayınlayabilir şeklinde. Yayınlayacaksa da sanırım 14.00 gibi yayınlar herhalde artık.
Show'un şimdiden yeni sezon için yeni alternatifler düşünmesi lazım. Evleneceksen Gel'i Star'a kaptırdı, bu hamleler de anca günü kurtarır.

Show'un şimdiden yeni sezon için yeni alternatifler düşünmesi lazım. Evleneceksen Gel'i Star'a kaptırdı, bu hamleler de anca günü kurtarır.
Kesinlik var mı ki o konuda tam olarak? Ciner kanalın yönetimini devraldı, TMSF'de olduğu için gidecekti netice de program. Artık gitmez herhalde.

Kesinlik var mı ki o konuda tam olarak? Ciner kanalın yönetimini devraldı, TMSF'de olduğu için gidecekti netice de program. Artık gitmez herhalde.
Haberlerde Star'a transfer olduğu söyleniyor. Gitmezse Show adına iyi olur, ama bunu şansa bırakmayıp yeni şeyler denemesi lazım.

saatler çok uygun bende izlerim yaaa sadece çocuklara yedirmem ben bu güzel animasyonlu filmleri :A:A:A