Show Haber'e İki Yeni İsim!

denizz19

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
64,298
Puanı
1,060
Yeni yayın dönemi için büyük hazırlık içinde olan Show Haber kadrosuna da iddialı ve güçlü isimler katmaya devam ediyor.

Buna göre kadroya katılan ilk isim daha önce de Show Tv'de çalışmış olan, daha sonra NTV'de program yapan ancak yeniden Show Haber'e transfer olan Fırat Çatalbaş oldu.

Show Haber'e katılan ikinci dev isim ise Gökçen Keskin Özdemir oldu. ATV'de çalışan Özdemir, şimdi ise Show Haber'e geçti.

Haber bültenlerini izlemem genelde ama Show Haber Erhan Çelik'ten sonra baya düzeldi. Ece Üner'i özellikle Soma'daki olaylarda baya takdir ettim. Zaten HT'de daha önce izlemiştim kendisini başarılı buluyordum. Eki olarak da iyi isimleri transfer etmeleri güzel.

Son zamanlarda ciddi bir yükseliş var Show Ana Haber'de, kadrosunu daha da güçlendirmeleri güzel.

Ece Uner reytinglerine galiba bakmadin sen Fatih Portakali bile geride birakiyor gayetde guzel sunucu basarili isim yeni sezonda yeni studyo hazirliyolar show habere bomba gibi gelicek show haber
balon reytinglerde patlayıp sönüp kayboluyor yalnız

balon reytinglerde patlayıp sönüp kayboluyor yalnız
Balon Ne be ? kaybolan kim iyi Bak

genelde haber kanalalrında
atv,kanal d star gibi kanallar daha çok tercih ediliyor sanırım gerçi ben ana ahber izlemekten hoşlanmıyorum çok canımı sıkıyor haberler 🙂🙂