"Show Dünyası" Yeniden Başlıyor

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Ahmed
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Ahmed

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
16,541
Puanı
1,060
thumbnail_1413182290.jpg

Geçtiğimiz sezon Show TV'de yayınlanan program 'Show Dünyası' yeniden başlıyor.

Show TV'nin en sevilen dizilerinin ve programlarının en unutulmaz, en özel anlarından oluşan 'Show Dünyası', Nilüfer Bereket'in sunumu ile haftanın dört günü izleyicilerle buluşacak.

Show TV'nin beğenilen dizilerinin en çok konuşulan sahneleri, programların perde arkaları, hayranı olduğunuz ünlülerin en özel açıklamaları, setlerden görüntüler ve oyuncularla röportajların hepsi ama hepsi 'Show Dünyası'nda ekrana gelecek.

Nilüfer Bereket'in sunumuyla 'Show Dünyası', bugünden itibaren hafta içi 4 gün saat 09.00'da Show TV'de

Saati yalnış. Öğle saatlerinde yayınlanmalı. Show Tv bariz boşluk doldurmak için başlatıyor.

saati kötü :Xbir de showda moda programları var bir ilgi çeken neyin haberini yapiciler ki :X

9'damı çok erken ama sadece tanıtım amaçlı yaptıkları için sorun olmaz

09:00 gerçekten çok erken öğle kuşağında yayınlanmalıydı,İlgi çok göreceğini sanmıyorum.

koskoca show tv bula bula bu sunucuyumu bulmuş ..... ??!!! saatide yalnış ....

O saatte hangi izleyici Show TV dizi ve programlarından haber almak için izler ki? Saati çok yanlış olmuş, 23.30 gibi bir saatte daha fazla verim alırdı kanal. Umarım değişir, zaten o saatte iyi gidemediğini anlayınca ayar verirler sanıyorum. PT'de yayınlamak istemiyorsa da en azından Bu Tarz Benim öncesi yayınlanabilir. 15.00 gibi. :)