Show Başlıyor ! | Show TV'de Yeni Dönem

mrt-06

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
59,970
Puanı
1,061

1991 yılında kurulan Türkiye'nin en eski kanallarından efsane yapımların ve ilklerin kanalı Show TV'de yeni dönem başlıyor.

2012 Kasım ayında başlayan ekonomik sıkıntılar aylarca çözülemedi borç üstüne borç ödemesi yapan kanal bir tarafdan da RTÜK'ün ödemelerini yaptı sahibi olduğu Çukurova Grubu kanala para göndermedi ve kendi yağınızda kavrulun dedi.

En sonunda TMSF tarafından el konulan kanal kısa süre içinde Ciner Medya Grubu'na satıldı. Kanal 402 Milyon Dolar'a satıldı.

Ayrıca Ciner kanalı alırken kanalın yapımcılara ve 3. şahıslara borç ödemesini de üstlendi toplamda 92 Milyon Dolar yani yaklaşık 150 Trilyon değerinde ki borcu da nakit ödemesi yapımcılar ile anlaşarak fiyatta anlaşmaya vardı.

Çalışanların kalan 3 aylık maaşları bugün ödendi.

Ve en sonda kanalın en üst düzeyine atama yapıldı ve Ciner Medya Holding'İn en yüksek düzey görevlisi Show TV'nin başına atandı.

Show TV'de artık yeni dönem başlıyor bugün çıkarlan kısa bantta çok yakında yeni projelerin başlayacağı sinyalini veriyor.

Show Başlıyor !

tv arşivi

( Kısa tanıtım bantı linkte. 19. saniyede. )

YASAL UYARI: Haberin kopyalanması yasaktır. Haber, sadece FavoriForumum.net'e link verilerek kullanılabilir. Bunun dışında kopyalananlar hakkında kanuni işlem yapılacaktır.

Ekli dosyalar

• 1.jpg
    17.7 KB · Hit: 442
Son düzenleme:
Hadi hayırlısı kanal düzlüğe çıkıyor Atacan bilgin varmı borçlarla ilgili .

İnşallah yeni sezonda da başarılı olurlar.

Dün Bebek İşi'ni izlerken görmüştüm fragmanı. Merakla bekliyorum yenilikleri.

ben kac gùndur bu reklami göruyorum

Bildiğim bir haberdi. Show başlıyor diye geçen sene de demişlerdi ama bir türlü başladığını görememiştik. Bu sene de umudum yok bu kanaldan ama bakalım.

Show Başlıyor demekle show başlamaz. Marifetlerini görüp karar vereceğiz.
Hepimiz başlamasını istiyoruz zaten.

Bildiğim bir haberdi. Show başlıyor diye geçen sene de demişlerdi ama bir türlü başladığını görememiştik. Bu sene de umudum yok bu kanaldan ama bakalım.
Benden daha çok Show TV'imi takip ediyorsun helal olsun ben bugün gördüm.

Benden daha çok Show TV'imi takip ediyorsun helal olsun ben bugün gördüm.
Saçmalama Mert, duyduğum bir haberdi yani. Yeni sezon tanıtım fragmanında belirtmiştim yorum olarak. Dün "Bebek İşi" dizisi izlerken görmüştüm tanıtımı zaten. 😉

işleri zor mint-ay paım vb. şirketler bayağı yoğun
med yapımtükenmez kalemsüreç vb. tutturamıyor işlerini artık
gold film ya da tıms ile çalışabilir klasik bir şeyler istriyorlarsa tmc iyi olur

dizi kolik post: 1372289' Alıntı:
Saçmalama Mert duyduğum bir haberdi yani. Yeni sezon tanıtım fragmanında belirtmiştim yorum olarak. Dün "Bebek İşi" dizisi izlerken görmüştüm tanıtımı zaten. 😉

Ben niye görmedim.

Çok kısa olmuş tanıtım yapımcılarla projeler ne zaman başlayacak acaba.

Ben niye görmedim.

Çok kısa olmuş tanıtım, yapımcılarla projeler ne zaman başlayacak acaba.

Tanıtımdaki gibi kanalda morlar hakim olacaksa görüntü olarak iğrenç bir durum bizi bekliyor.

Birde şu Show TV'yi şu an seslendiren adam bir değişse çok güzel olur. Bu adamın sesinden gıcık kapıyorum. :GDG:

Tam varya azımdan aldın lafı ben bu adam kadar ruhsuz seslendiren birini görmedim öncekisi ne kadar iyidi ya.

Adam tek kalınca anladım ne kadar ruhsuz seslendirdiğini.

Bence tamamen müzikleri hariç logo ve görsel temalar değişmeli artık yeni bir marka yaratılmalı.

Son düzenleme:
Logo değişmese de şu reklam arasına girerken hareketli oluyor ya hani tüm renkler birbiri etrafında dönüyor ya. Onu devamlı hale getirebilirler.

Alt bantlar ve reklam giriş çıkış bantları değişecek zaten ama değişmesi tek çözüm değil. Daha iyisi gelmeyecekse değişmesin yani. Bir önceki seslendiren kişinin sesi zaten çok etkileyiciydi. Umarım yeni sahibi o sesi yeniden kanalın bünyesine katarlar...

Konuya koyduğum reklam geçişi gibi mi? Bende ona bayıldım gerçekten Show TV görsek tenik ekibi hiç bir kanalda yok bence.

O ses +1 TV'ye geçmiş yanlız ayrılabilir ama Show TV'ye geri döner mi bilmem ama bu adam değişmeli bu adam sadece iç yapımları seslendirse yeter şöyle tok sesli biri olmalı adamın sesi şey gibi.

Alt bantta eskiye dönsün bence hani böyle çizgi çıkıyordu ya kenarda küçük ekran vardı. Ona.