Shonda Rhimes'ten Yeni Dizi!

Aserat

Konu Sahibi
Süper Mod.
Katılım
24 Ağustos 2014
Mesajlar
85,423
Reaksiyon puanı
64,105
Puanı
1,061
Konum
İstanbul

"Grey's Anatomy", "Scandal" ve "How to Get Away with Murder" dizilerinin yaratıcısı Shonda Rhimes'ten yeni dizi geliyor!

"The Catch" adlı dizinin başrolünde "The Killing" ile tanınan Mireille Enos yer alacak. Dizi, dolandırıcıları yakalayıp adalete teslim etmekte uzman bir kadının öyküsünü anlatacak. Ancak kendi geçmişi de pek temiz değil ve evlenmek üzere olduğu nişanlısı da dolandırıcılar kralı.

Bir kedi-fare oyununu ekranlara taşıyacak olan dizide başka vakalar da ele alınacak. Dizinin başarılı olması halinde Ellen Pompeo, Olivia Pope ve Annalise Keating gibi güçlü bir kadın karakterin daha televizyon tarihine geçmesine ise şimdiden kesin gözle bakılıyor.

The Catch, sonbaharda ABC'de ekranlara gelmeye başlayacak.
 
Perşembe gecesinde kuşak kalmadı acaba How to Get Away With Murder bittikten sonra onun yerine mi yayınlanacak? Bence en mantıklısı o.
 
Aynen
Eskiden @OzaN ' a keşke 22 bölüm olsa bütün diziler derdim, şimdi onun dediğine geldim. 22 bölüm olunca sıkıyor bazı diziler.
Bu dizide ABC'de yayınlanacağı için 22 bölüm olabilir.
Hgwdadad 13 bölümlük dizi değilmiydi? Bu da olabilir bence. Keşke Revenge'de 13 bölüm olarak devam etseydi.Şimdi akıllanmıştır abc
 
Hgwdadad 13 bölümlük dizi değilmiydi? Bu da olabilir bence. Keşke Revenge'de 13 bölüm olarak devam etseydi.Şimdi akıllanmıştır abc
Aynen. Revenge yapımcısi Mike neden ayrıldı zannediyorsun adam 13 bölüm olsun 22 bölüm Revenge kaldırmaz dedi. Abc kabul etmeyince suan Revenge hali yerlerde

Fox akıllandı biraz. The Last Man On Earth ve Empire 13 bölüm yayınlandı. ABC'de biraz akıllansın artık.