Umrumda bile değil sizin tebrik konunuz sayın Gs'li dostum
”İtlik- Puştluk- Serserilik” sizin için hobi olmuş iyice sayın Gs’li dostum...
Umrumda bile değil sizin tebrik konunuz sayın Gs'li dostum
Ahahahhahha”İtlik- Puştluk- Serserilik” sizin için hobi olmuş iyice sayın Gs’li dostum...
@serhatt sözde peşinde ortağımın ama dünden beri bu konuya teşrif etmemiştebrikler la şer odağı @Sherlockal sana hediye senden istediğini alamayınca @serhatt isimli çalışma@Dosi @Maskeli Fedai Ekli dosyayı görüntüle 67217
o başka şeyler vermeyi planlıyordur hediye olarak@serhatt sözde peşinde ortağımın ama dünden beri bu konuya teşrif etmemiş
Benden korkuyor, mekanlarımda daha dikkatli davranıyoro başka şeyler vermeyi planlıyordur hediye olarak
etiket gelmediği için görmedim ondan olabilir mi@serhatt sözde peşinde ortağımın ama dünden beri bu konuya teşrif etmemiş
Dur daha yeni başlıyoruztebrikler la şer odağı @Sherlockal sana hediye senden istediğini alamayınca @serhatt isimli çalışma@Dosi @Maskeli Fedai Ekli dosyayı görüntüle 67217
KENDİMİ VERİCEM DAHA NE VERİYİMo başka şeyler vermeyi planlıyordur hediye olarak
Sanki her yorum yazdığın konuda etiketler var.etiket gelmediği için görmedim ondan olabilir mi
Sen kim köpek, senden korkan senin gibi olsun kuyu cadısıBenden korkuyor, mekanlarımda daha dikkatli davranıyor
Hayal dünyasında yaşasın o
Onlar reyting- tv haberleri kısmında görünen konular bunu nerden göreyimSanki her yorum yazdığın konuda etiketler var.
Özellikle etiket yollamadım, bakalım sözlerimde nekadar ciddisin diye ve üzgünüm sınıfta kaldın@xemrexxx
farketmen gerekirdi konuyu
çirkinleşmedende tartışabilirdin. Yakışmadı bu söylem.Sen kim köpek, senden korkan senin gibi olsun kuyu cadısı
Niye, yeni mesajlar kısmını tıklamıyormusun? bukadarmı cahilsin forumdaOnlar reyting- tv haberleri kısmında görünen konular bunu nerden göreyim
Onu çirkinleşmek için değil komiklik için söyledim, sana hakaret edebileceğimi düşünmen üzdüçirkinleşmedende tartışabilirdin. Yakışmadı bu söylem.
tek cadılığı kabul ediyorum
Seviyeli tartışmalar tercihimdir ?
gerek duymuyorumNiye, yeni mesajlar kısmını tıklamıyormusun? bukadarmı cahilsin forumda
Sanki her yorum yazdığın konuda etiketler var.
Özellikle etiket yollamadım, bakalım sözlerimde nekadar ciddisin diye ve üzgünüm sınıfta kaldın@xemrexxx
farketmen gerekirdi konuyu
şer odağı için birbirlerine girmişler koşun birazdan o kurnadan bu kurnaya çirkef sıçrayacakSen kim köpek, senden korkan senin gibi olsun kuyu cadısı
Kıymete bindi adam ben göz koyuncaşer odağı için birbirlerine girmişler koşun birazdan o kurnadan bu kurnaya çirkef sıçrayacak@DarkLegenD @MasacRE @Sherlock @dreamy @turkuazz @vadikızı @xBUGRAx @Maskeli Fedai
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?