Shameless ve Billions’ın Yayın Tarihi Öne Çekildi

sürgünüm

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
65,202
Puanı
1,059
Shameless ve Billions’ın Yayın Tarihi Öne Çekildi

Amerika’nın önde gelen kablolu kanallarından Showtime, Shameless ve ilk sezonu başlayacak olan Billions’ın yeni sezon tarihini öne çektiğini duyurdu.

William H. Macy ile Emmy Rossum ikilisinin başrolde yer aldığı Shameless’ın yeni sezonu ve Giamatti ile Damian Lewis’i buluşturan Billions’ın ilk bölümü 1 Ocak itibariyle internette olacak.

Televizyonlara dönüş tarihleri ise; Shameless için 10 Ocak, Billions’ın ilk bölümünün yayınlanma tarihi ise 17 Ocak.

Bu konuyu orijinal haber formatında görüntüle

Shameless'ın son sezonu bitirmem lazım başlayana kadar iyice karıştı bu diziler

Billions’ı izleriz herhalde. @OzaN @destere Bir arada Shameless'i izlemeliyim. Geçmiş sezonları gözümü korkutuyor ama Chuck gibi seversem izlerim yani.

Billions’ı izleriz herhalde. @OzaN @destere Bir arada Shameless'i izlemeliyim. Geçmiş sezonları gözümü korkutuyor ama Chuck gibi seversem izlerim yani.
harikadır izlersen eminim beğeneceksin hiç sınır tanımayan bir aile
frank karakteri başlı başına efsane
çocukları ise başka bir alem

Billions'u merakla bekliyorum favorilerimden biri olabilir

İkisi de izlenecek.
Shameless'ı özledik. @sürgünüm sen de seversin büyük ihtimal. Fazla utanmaz ama eğlenceli bir aile. Eğlenceli dediğime bakma bazı bölümler ağlatıyor, draması komedisiyle hemen hemen aynı oranda. Tabii sezon sayısı biraz fazla.

Keşke @Forumdash da gelse Shameless başlamadan.

Billions'ın konusu bana uzak ama Damien Lewis reyisi Homeland sonrası yeniden bir dizide izlemek heyecan verici. (Gerçi arada aşırı sıkıcı Band of Brothers'ta da gördük ama o sayılmaz.
)

Dizilerin fragmanı çıkmadı mı?

Billions'ın çıkalı çok oldu Shameless'ın izlemedim sanki.

Bu arada hoşgeldin, keşke başka şey isteseymişim demeyeceğim çünkü istenebilecek en güzel şeylerden birini istemişim zaten.
Teşekkürler hoşbuldum.

İnş bölümlere gelebilirim. Milions'u sanki gördüm gibi tam hatırlamıyorum.

Gel gel ya Shameless sensiz olmaz.

Forumda vardı Billions konusu şu an mobildeyim arayıp link bulmaya üşeniyorum.
4 ay önce yuklenmiş. Yanlışöhatırlamiyormuşum.
Shameless'ten sıkılmadaysanız gelirim
bi kaç diziyi çıkardım aradan ama shameless dahilödeğil. Umarım sen de izliyorsundurnhala

4 ay önce yuklenmiş. Yanlışöhatırlamiyormuşum.
Shameless'ten sıkılmadaysanız gelirim
bi kaç diziyi çıkardım aradan ama shameless dahilödeğil. Umarım sen de izliyorsundurnhala

Shameless'tan ara ara sıkılırım ben ama bırakmayacağım dizilerden. Benim izlemeye devam ettiğim az drama kaldı bu da onlardan. Sen neler yapıyorsun hangi diziler tamam, hangileri devam?

Shameless'tan ara ara sıkılırım ben ama bırakmayacağım dizilerden. Benim izlemeye devam ettiğim az drama kaldı bu da onlardan. Sen neler yapıyorsun hangi diziler tamam, hangileri devam?
Tam hatırlamıyorum ama kesin ve Homeland'ten sıkıldım Orange'ı hala izlemedim bile
Yeni başlayan dizilerin hiç birine başlamadim(izlicem dediklerimden)
Empire hala izlicem (alt yazı çıkarsa tabi)
Kablolulardan bi twd var gerisi cw bir de jessica'yı izledim.
Günlük 3 diziden 2 yada 1'e düştüm. Zamanımmkalmıyor kalan zamanda sayıklarak izlemeye çalişiyorum.

Empire izleme sitelerinde altyazısı var öyle izle bence.

Homeland'i izleyen tek @sürgünüm kaldı zaten.

Salla onu ya gel Oscar filmleri izleyelim.
İnan Birdman duruyor hala torrente
bi türlü izleyemedim. Oscar adayı mı bilemiyorum. Star Wars serisi yapıcam. Hazır sırası gelmişken sana da sorayı nasıl izlemeyelim? Seri olarak(123) yoksa çekildiği yıllara göremi? Karişik izlediğimde bişey anlaşilmiyormuş. Napacamı şaşirdim.

456123456 ideal ama vakit yoksa 456123 daha iyi bence.