'Shameless' Uyarlamasının İsmi ve Oyuncu Kadrosu Belli Oldu!

Yiğitt

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
45,913
Puanı
1,061
Yiğitt yeni bir haber konusu açtı

'Shameless' Uyarlamasının İsmi ve Oyuncu Kadrosu Belli Oldu!

4334789b-1908-4dac-8cf1-b1d73973fb35.jpg

FOX TV'nin yeni sezon için hazırladığı ''Shameless'' uyarlamasının ismi ve oyuncu kadrosu belli oldu!

Yapımcılığını Med Yapım'ın, yönetmenliğini Serdar Gözelekli'nin üstlendiği, senaryosunu Hatice Meryem ve Banu Kiremitçi'nin kaleme aldığı dizinin ismi ''Bizim Hikaye'' olarak belirlendi. Dizinin kadrosunda Hazal Kaya, Burak Deniz, Reha Özcan, Nesrin Cevadzade, Yağızcan Konyalı, Nejat Uygur, Pınar Töre, Berkay Akın, Evrim Doğan, İsmail Karagöz, Korhan Fırat, Mehmetcan Mincinozlu, Alp Akar, Zeynep Selimoğlu ve Ömer Sevgi yer alıyor.

''Bizim Hikaye'' yeni sezonda FOX TV'de! İşte dizinin genel hikayesi:
Şehrin yoksul semtlerinden birinde yaşam mücadelesi veren bir aile ve o ailenin adeta annesi haline gelmiş en büyük çocuğu Filiz’le başlar hikayemiz… Anneleri terk edip gittiğinden beri 5 küçük kardeşine bakan Filiz, alkolik babaları Fikri’ye rağmen ailesine sahip çıkar ve şikayet etmeden hayata sıkı sıkı tutunur. Filiz gibi kardeşleri de asla kasvete kapılmayan, başlarının çaresine bakmayı öğrenmiş, güçlü ve dik duran çocuklardır; Filiz’in bir küçüğü üstün zekalı Rahmet, onun bir küçüğü, şimdiden zorlu bir yasak aşk yaşayan Hikmet, onun bir küçüğü vicdanlı ve duygusal Kiraz, onun küçüğü Fikret ve en küçükleri 1.5 yaşındaki İsmet.​
Filiz bütün hayatını kardeşlerine adamış, en yakın arkadaşı ve komşusu Tülay’la dertleşen, günü birlik işlerden para kazanmaya çalışan, sorumlulukları kendinden büyük bir genç kızken birden hayatına yakışıklı ve karizmatik Barış girer. Bir anda çıkıp gelen bu esrarengiz genç adam, hem Filiz’in kalbini kazanıp hem de ailenin bir parçası olabilmek için elinden geleni yapacaktır. Filiz’e ilk gördüğü anda aşık olan Barış onu etkileyebilmek için çabalarken, Filiz zorlu hayatında aşka yer olmadığını düşünür ve Barış’a karşı hissettiklerini inkar etmeye çalışır.​
Senelerdir Filiz’e aşık olan polis Memuru Cengiz’in korumacı tavrı da eklenince işler Barış’ın sandığı kadar kolay ilerlemez. Üstüne üstlük Barış’ın gizlediği kimliği ve esrarengiz yaşantısı da ilişkileri için bir tehlike oluşturur. Hayatını sadece içmeye ve kolay yoldan para kazanmaya adamış babaları Fikri’ye rağmen birbirlerine tutunup mutlu olmaya çalışan 6 kardeş ve Filiz’e aşık Barış’ın kesişen yolları herkesi yeni hikayelere götürecektir.​
b683ae9a-5911-4218-b136-85974a21c859.jpg
b231ace6-bb49-4cd2-865f-87de7666c923.jpg
Kaynak: Ranini.tv​
Orijinal formatta oku

Utanmazlar daha iyiydi. :(

Filiz, Fikri isimleri benzetilmiş. :A

Zorlu aşk yaşayacak Hikmet mi 😱 Kesin kızladır. :A

Nesrin V olacaksa guzel olur ama Frank'e yamamasalar bari:F gayler bizim dizide olsa ian olmuş derdim:A

Çamaşır makinesi yine baş köşede. :Z
Bu ortamı görünce aklıma Kayıp Şehir dizisi geldi. Onlar da fakirlerdi, Trabzon'dan gelmişlerdi... Yine duygulandım. :T

Bu arada dizinin ismini beğendim ben, güzel olmuş. Salı günü olacakmış zaten, merakla bekliyoruz diyelim. :bhr: :Z

Dizinin ismi kötü olmuş "Utanmazlar" daha iyiydi mandy ve mickey olmaycak galiba

kadro iyi ama umut vermiyor, isim kötü ve negatif enerjisi var. Önyargı modum aylar sonra açıldı. :D Shamles'in konusunu harcayacaklar. :(

Bu ortamı görünce aklıma Kayıp Şehir dizisi geldi. Onlar da fakirlerdi, Trabzon'dan gelmişlerdi... Yine duygulandım. :T

Bu arada dizinin ismini beğendim ben, güzel olmuş. Salı günü olacakmış zaten, merakla bekliyoruz diyelim. :bhr: :Z

Salı mı ben Woman'ı düşünüyordum o güne. :A

Kayıp Şehir'in o reytinglerini nasıl beğenmeyip oyuncak etmişti kanal şimdi mumla arıyor. :A

Salı mı ben Woman'ı düşünüyordum o güne. :A

Kayıp Şehir'in o reytinglerini nasıl beğenmeyip oyuncak etmişti kanal şimdi mumla arıyor. :A
Aaa doğru o vardı, o salı olur. Bu dizi de pazartesi, perşembe olabilir. FOX'un her günü boş zaten, bulsun bi gün. :A

Aynen ya akşam 22.30'da 6-7 reytingi görürdü, Türkiye'deki 70 milyondan 78'si izlerdi. Ah ah. :(

Shameless'ı Bizim Hikaye yapmak nedir be abi baya saçma olmuş. Dizinin ailedeki her karakteri değişik ve bir o kadar kafadan tırlaktı belki Debbie hariç. Yani manyak baba Fikri(Frank), Rahmet(Lip), Hikmet(Ian) ve özellikle Fikri(Carl) karakteri düzgün yapılmak zorunda. Nasıl işleyecekler bu sansür dünyasında merakla bekliyorum. Tabi ki o cesurlukta olmayacağından hepimiz eminiz ama yine de en azından düzgün bir şeyler olsun klişede boğulmasın.

nesrin cavadzadenin gelmesi iyi olmuş hazala ateşli sahneler yazıp izleyiciyle dalga geçmezler böylece:A

Yeni isim kötü olmuş ama konuya bakılırsa herhangi bir "utanmaz" olmayacağı için normal. Kadro da fena sayılmaz en azından Nesrin Cavadzade sağlam takviye olmuş. :)

Nesrin efsane olmuş ama bu kadının işleri tutmuyor bu dizide tutmazsa şaşırmayacağım:(

İsmi berbat bence.

O ne ya öyle? Günlük dizi ismi gibi.

Arsızlar olmalıydı. :D