Bu bölüm biraz cinselliğin dozu kaçmış ilginçti doğrusu.
Svet'in cazibesine kim dayanabiliyor ki sen dayanasın V. Etkilenmemek elde değil kadından.
Frank'in bu halleri biraz toplumsal ve siyasal meselelere değinmesi ırkçılıktan zenginlikten falan dem vurması eski Frank'ken daha iyi oluyordu. Adam hem çılgınlık yapıp hem de böyle manyakça konuşuyordu ve komik duruyordu. Şuan erdemli bir insana dönüştüğü için sırıtmıyor gerçi Frank'de bu hal de sırıtıyor ama olsun. Sevdim hikayesini sonunu merak ediyorum.
Ian Fiona muhabbeti ilginç olmuş. Ailenin böyle gitmesi zaten beklenmezdi. Tatsız tutsuz olaylar bekliyorduk buradan yürümüşler. Güzel malzeme çıkabilir göreceğiz.
Lip'e ise üzüldüm yani. Adam bunalımdan çıkmak için çok yanlış kadını tercih etti. Kadın malum işi yaparken çok değişik yöntemlere başvuruyor yüzünü gözünü morarttı her tarafını çizdi resmen.
Lip'in hikayesi tutuk devam ediyor ama o da açılacaktır özellikle o sponsoru Brad'in tekrar içmesiyle falan. Sierra ile ilişkisinde de sezonun ilerleyen kısmında gelişmeler olacaktır güzel olabilir.
Dizi bu sezon çok tatlı başladı ve öyle de devam edeceği kanısındayım. 1 bölümle gömmeye niyetim yok. Carl ve Kev ise hala sezonun favorisi ama Kev önde tabi. Çılgın adam ya.