Sezonun Hayal Kırıklıkları

xemrexxx

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
143,038
Puanı
1,061
Sezon sonuna yavaş yavaş geliyoruz.
Bu sezon kendilerinden beklenenin çok daha altında performans gösteren dizileri incelemek istiyorum.
Önce geçen sezondan devam edip bu sezon reyting yüzünden kaldırılan diziler:

EMİR'İN YOLU:
Başlamsı pek çok kişiye göre hataydı ama kötü başlamadığı sezonda reyting yüzünden kaldırıldı.
Herkes başta Vahide Gördüm ve Hazal Kaya ayrıldı sanarken oyuncular tek tek gönderildi diziden.
Senaryo 10 bölümde 3-4 kere değişti malesef dizi kötü etkilendi ve yayından kaldırıldı.

Z

BİR ZAMANLAR OSMANLI:Son dönemin modası dönem dizilerinden olan dizi yayın hayatına iyi başladı ama hızlı çöktü.
Nedeni ise sezon finalinde 2 başrolü birden diziden çıkarması ve yerine gelenlerin diziyi taşıyamaması kuşkusuz.
Dizininetkili olduğu AB grubunu da yanlış senaryo ile kaybetmesi diziye en ağır darbeyi vurdu.
Z

Diğer dizi salı akşamı zirve parolası ile başlayan 20 Dakika.
Dizinin ilk hatası cuma olmaması.Gerçi cuma akşamları Dila Hanım kadar başarılı gitmeyeceği anlaşıldı sonradan.
Diğer hata dizideki ana kadronun senaryoya uygun seçilmemesi özellikle Tuba Büyüküstün ve İlker Aksum diziyi taşıyacak isimler değildi.
images

Diğer dizi Son Yaz .
Büyük umutlarla en azından AB'de iyi şeyler yapar umuduyla başlayan dizi kısa sürede yayından kaldırıldı.
En büyük hatası başrollerin uyumsuzluğu ve tanıtımlardaki soğuk atmosferdi.
images

Diğer dizi:Veda.
Dizinin kastı sorunluydu en baştan.
Konusu artık klasikleşmişti oyunculuklar iyi olsa da dizinin ekstra şeylere ihtiyacı vardı.
images

Son dizi : Tozlu Yollar.
Dizi haftasonu başlatıarak hata yapıldı.
Dizinn kadrosu çok iyi olmasına rağmen reyting getiren oyuncu olmaması dizi için dezavantaj oldu.
Dizinin günümüzde geçmemesi bu seneki kaldırlan dönem dizilerine bir yenisini eklemek üzere.
images

Son düzenleme:
Tozlu Yollar daha yeni başladı namussuzlardan namusumudan vazgeçtim gibi ıvır zıvır bi sloganı vardi bu hafta başlıyormus dizi asil görecez.En üzüldüğüm son yazdı.

Tozlu Yollar'ın asıl hikayesi şimdi başlıyor..

20 Dakika belki bekleneni tam olarak veremedi ama hayal kırıklığı bence fazla sert olmuş, şu an senaryosu en iyi olan dizilerin arasında yer alıyor bence :)

Bencede yılın fiyaskolarıydı hepsi :) hele ki VEDA VE 20 dk tam fiyasko çıktı, büyük ümitlere rağmen..

20 Dakika'ya "hayal kırıklığı oldu" demek çok ağır olmuş @xemrexxx .

veda ve son yazdan çok iyi reytingler bekliyodum ama ikiside tamamen hayal kırıklığı

20 Dakika'ya hayal kırıklığı denilmemeli.
Bu senaryoya ve oyunculuklara sahip dizi sayısı Türkiye'de bir elin parmak sayısını geçmez.