vadi daha önce ulaşmıştı zaten işine geleni gören kardeşEn yüksek beğeni şu anda 1 erkek 1 kadına ait 3 milyona ulaştı
vadi daha önce ulaşmıştı zaten işine geleni gören kardeşEn yüksek beğeni şu anda 1 erkek 1 kadına ait 3 milyona ulaştı
vadi daha önce ulaşmıştı zaten işine geleni gören kardeş
ilgilenemezsin zaten izlediğin dizilere bakınca vadi 5 gömlek büyük gelirVadi gibi bir dizi ile ilgilenmediğim için bakmadım hem 12 yıl yayınlanmış3 milyon azbir de böbürleniyor ya
İzlediğim dizilere bakıncaymış bende zamanında vadi izledim ama Necati Şaşmaz gibi parayı görünce deliren bir adamın dizisini daha da izlemem 12 yıl olmuş hala devam ediyor neden gözü paradan başka birşey görmüyor adamın hem kalite bakımından o aşşağıda kalır benim için.ilgilenemezsin zaten izlediğin dizilere bakınca vadi 5 gömlek büyük gelir
2003 te facebook mu vardı tabi övünecem eskiden olsa vadi 10 milyon bile olurdu la
parayı görünce deliren mi yuhh be arkadaş yuhh bunu söyleyeceğin en son adamdır o yazık yani bu lafları bu adama söylüyon ya yazıkİzlediğim dizilere bakıncaymış bende zamanında vadi izledim ama Necati Şaşmaz gibi parayı görünce deliren bir adamın dizisini daha da izlemem 12 yıl olmuş hala devam ediyor neden gözü paradan başka birşey görmüyor adamın hem kalite bakımından o aşşağıda kalır benim için.
Benim gözümde gözünü para bürüyenlerden biri diğeri de acundur.Bu ikisi herşeyi yapar para için.Biri yarışma proğramlarını 20 yıl devam ettirir.Diğeri diziyi 10 yıl daha uzatır.Nedeni=paraparayı görünce deliren mi yuhh be arkadaş yuhh bunu söyleyeceğin en son adamdır o yazık yani bu lafları bu adama söylüyon ya yazık
Türkiye nin en büyük yıldızı en şöhretli ismi ama en adam gibi adamıdır o
bu kadar sorun varken ülkede vadi bitmez sen olayı anlayamamışsın daha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?