Sezonun En Çok Reklam Alan 25 Dizisi Belli Oldu!

Aserat

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
64,605
Puanı
1,061
8447401D-DD0F-49FE-BD58-65E53AB8AA99.jpeg

2017-2018 sezonunun en çok reklam alan 25 dizisi belli oldu.

Forbes dergisinin bu ayki sayısında yer verilen listeye göre ATV’de çarşamba akşamları ekrana gelen fenomen yapım ‘Sen Anlat Karadeniz’ zirvede yer alırken TRT’nin çok izlenen dönem dizisi ‘Diriliş: Ertuğrul’ 2, salı akşamları FOX’ta yayınlanan ‘Kadın’ ise 3. oldu.

İşte tam liste:
6F448E01-2B7A-4627-B4FB-E42A0D33AE5D.jpeg

Yeni Gelin Kanatsız Kuşlar'dan az mı reklam Almış. Maliyeti bedavadan biraz pahalı sanırım.:F

Ne kadar çok süre uzun olursa, haliyle o kadar çok reklam alır.

ATV'nin özellikle kadın izleyicisini çeken "Sen Anlat Karadeniz" işte bu noktada ön plana çıkıyor. Üç saate yakın sürüyor dizi. TRT 1'in erkek izleyicisini çeken "Diriliş Ertuğrul" da aynı şekilde üç saate yakın sürüyor. Çarşamba günleri karşılaşan iki yapımın sadece reyting anlamında değil, aynı zamanda reklam alma konusunda da rekabet yaşamış oldular.

Ne kadar çok süre uzun olursa, haliyle o kadar çok reklam alır.

ATV'nin özellikle kadın izleyicisini çeken "Sen Anlat Karadeniz" işte bu noktada ön plana çıkıyor. Üç saate yakın sürüyor dizi. TRT 1'in erkek izleyicisini çeken "Diriliş Ertuğrul" da aynı şekilde üç saate yakın sürüyor. Çarşamba günleri karşılaşan iki yapımın sadece reyting anlamında değil, aynı zamanda reklam alma konusunda da rekabet yaşamış oldular.
Uzun süre değil reytingi önemli burda

Uzun süre değil reytingi önemli burda
Uzun süre de önemli. Ne kadar çok izleyiciyi ekranda tutabilirlerse, o kadar iyi. İki dizi de sırf bu yüzden üç saate yakın dizi çekiyor. Osman Sınav'ı da hatırlarsın, dizilerin uzama sebeplerindendi kendisi. Her şey binevi Kurtlar Vadisi ile başlamıştı.

Bir insan SAK'a neden reklam verir ki? UTC'nin bu kadar altlarda olmasına da çok şaşırdım.

Ekli dosyayı görüntüle 60188

2017-2018 sezonunun en çok reklam alan 25 dizisi belli oldu.

Forbes dergisinin bu ayki sayısında yer verilen listeye göre ATV’de çarşamba akşamları ekrana gelen fenomen yapım ‘Sen Anlat Karadeniz’ zirvede yer alırken TRT’nin çok izlenen dönem dizisi ‘Diriliş: Ertuğrul’ 2, salı akşamları FOX’ta yayınlanan ‘Kadın’ ise 3. oldu.

İşte tam liste:
Ekli dosyayı görüntüle 60176

Tebrikler Kadın Bizim Hikaye Aşk ve Mavi :A

Yeni Gelin Kanatsız Kuşlar'dan az mı reklam Almış. Maliyeti bedavadan biraz pahalı sanırım.:F

Sak Kadın Bizim Hikaye tebrikler :D

Savaşçı şaşırtıyor çok iyi. :A

Bir insan SAK'a neden reklam verir ki? UTC'nin bu kadar altlarda olmasına da çok şaşırdım.
aradım taradim listenin "kendi saatindeki yapımlar arasında aldığı reklam oranıyla"" hazırladığını buldum neyse ki ücret ile alakalı değilmiş zaten en yüksek reklam ücretini Bursa'nın kraliçesi , 400 yıllık bir geleneğin temsilcisi Esma Sultan alır diğerleri onun yanında hava cıva :A :A @Çiğdem- @mrt-06 @Harunnn60 @cookies @Dosi @vadikızı @kerem